what a wonderful world

Full dag , minst sagt !
Började dagen med en spelning på torget vid 10.30, det gick riktigt bajs och jag tror jag sjöng fel, eller falskt i nästan varje låt - tusan !
Där efter strosade vi alla runt på stan , åt lunch på Subway och vips så var det dags för den andra spelningen klockan 13.00 den här gången och JA - det gick MYCKET bättre.
Därefter drog man ut till stallet och red ut med Hanna på Rajman , själv red man Wazoo, förutom att han var rädd för några stenar så gick det faktist riktigt bra och han galopperade som en gud !
Där efter skrittade Addis i typ 20min.
Sedan for jag hem för att sedan åka ut igen och ha tacokväll för barnen tillsammans med U-sek.
Det gick väl bra?
Gick en promenad på 10min med Bo och han hade mycket roligt för sig, han pep , rullade sig och åt årets första gräs - snacka om lycklig!
Där efter åkte man hem och här sitter man nu..
Imorrn blir en hektisk dag , minst sagt...

Stalltjänst på morgonen
Lektion för Britta och Julia
Rida Wazoo med Hanna
Rida Kiamba på blockträningen

But gosh I like it !

/grassmonkey

image8


good or bad.

Vilket drama det kunde bli, på bara en dag.
Först och främst blev jag sjuk igår, vilket inte spelade nån större roll, men under dagen hände det en jäkla massa.
Det började med att Linda sa att vi skulle få en spelning på torget på lördagen, vilket kändes riktigt skit, eftersom jag skulle till timrå den dagen.
Jag pratade med Emma och hon och Emelie blev riktigt upprörda över att jag inte kunde vara med, så jag började få skuldkänslor, jag pratade med mamma som sa att vi var inställda på timrå, vilket gav mig skuldkänslor och jag skulle skippa det.
Eva pratade jag också med och hon tyckte inte det spelade någon roll heller.
Allt blev lämnat upp till mig och jag tänkte som bara den, det verkade luta åt Timrå och jag ringde t.o.m för att fixa upp min boxplats.
Under alla uppståndelse mellan detta, lyckades jag fixa sommarbete till Emmy, Annie och Julia iaf, vilket kändes riktigt bra.
Därefter åkte jag och mamma ut till stallet för att kolla Addis.
Jag red henne en sväng och det kändes inte helt okej, efter jag förklarat för mamma hur det kändes, kunde hon tydligt se vad jag menade, så där sa det "Bye bye Timrå". Vilket, egentligen gjorde det lite lättare att välja iaf.
Nu är det jobbig bara att stryka sig.
För hoppningsvis är hon frisk till nästan helg.

/grassmonkey

image6

thank you

Idag kan man väll lugnt säga att det var en helspäckad dag ?
Niorna skulle knäppa avslutningfoto och vi alla skulle se sprängda ut , det var juh rätt skoj iaf !
Efter skolan hade jag sånglektion och det gick typ bajs x) , sedan for jag ut till stallet och upptäckte att jag skulle ha Wazoo på lektionen , men jag hade redan bestämt sen innan att jag skulle ha Adrienne.
Så jag har med henne i kanske 10min av lektionen , men tycker inte att hon är sig själv och Anna tycker att hon verkar lite knackig bak , så jag får byta till Wazoo ändå .
Det var faktist helt okej för Wazoo gick SUPER ! Fy fan vad nöjd jag var med honom efter lektionen :)
Gick en promenad med Adrienne efter så hon skulle röra sig , hoppas att hon är frisk till helgen - Timrå !

/grassmonkey

image5


wonderwall

Njeek vilken dag , skulle ha blivit en kort kort dag på stallet - haha bullshit !
For ut för att middagsfodra , gick med Bo och mockade åt honom , skulle hjälpa Annika att hoppa Stella , Anna frågade om jag ville skritta Rajman , börjar borsta honom och kommer på att jag hade lovat hjälpa Annika , det visar sig dock att Stella är halt , skrittar Rajman i 30min , rider Adrienne i lite mer än en timme , hon gick bajs i alla gångarter förutom galoppen . och just ja , SHIT vad jag är trött !

/grassmonkey
image4


bästare<3

Känslan när den man älskar återvänder - det är obeskrivlig. Man kan inte sluta le utan man vill bara skrika ut glädjen, krama om och aldrig släppa taget. Det enda ordet jag kan förklara känslan med är lycka.
Bo kom hem i fredags, han skulle egentligen ha stannat till på måndag, dom ville helst ha dom kvar en vecka, men han verkade så uttråkad. Han hade som sagt gått igenom sin halsoperation , en operation som kunde ha gjort att han aldrig skulle klivit upp igen, men det gjorde han, efter bara 10min i uppvakningsrummet, bara det visar väl vilket fighter han är. Han förtjänade verkligen sin andra chans och det kan ingen säga imot om. Han ställer upp för allt och alla.
Nu ska han vila i två månader, kan ni fatta - hela j*vla TVÅ månader. Han kommer att fullkomlig explodera. Jag gick med han i ridhuset idag och redan nu är han pigg.
Han har kämparglöd och vill verkligen vara med. Nya Bosse är tillbaka så alla andra kan slänga sig i väggen.
Jag ska personligen hålla på med honom så mycket som möjligt, vare sig jag får eller inte. Och du Erica - fuck off!

MIGHTY BOUNCER - my everything <3

/grassmonkey


image2


RSS 2.0