please stay

Asså seriöst , kan denna jävla ångest bara försvinna, gå upp i rök , DÖ liksom!!
Är det vädret som gör det? Eller att jag har så jävla mycket tid att tänka på. Jag önskar allt var som förut, fast som nu samtidigt, för trots att allt känns skit, så har jag mitt ljus... Bosse... Han ska verkligen bli min! Fatta hur lycklig jag är! Och bara för att jag kom inte på det ämnet kan jag inte byta... Nu måste jag stå kvar vid lyckan, trots att det ibland känns jobbigt.
Nej fan, jag går nog och lägger mig nu..

"some people say"

/grassmonkey

image46

sky is over

Ja, min vecka har nog varit bland dom sämsta någonsin, först en massa ångest och sen en massa bra saker, men som har haft en massa otur i sig, som t.ex när jag vaknar upp och det första jag gör är att kliver på en glasbit.. Inte så bra...
Men, jag bloggar egentligen idag för att tacka två personer och jag brukar inte göra sånt.

Men Matte och Sebastian, två helt underbara personer, som jag inte tror jag skulle klarat veckan utan, trots att dom nog inte fattat att dom gjort något...

TACK

"and nothing else matters"

/grassmonkey

image45

tell it like you still believe

Asså, fan, jag är tillbaka där jag började.
Jag är riktigt less på allt och ingen jävla människa fattar, även om jag så skulle skrika ut vad som är fel så skulle jag bara få svaret: "Kom över det, gå vidare"
Men jag orkar seriöst inte gå vidare längre, inte nu, jag vill bara att allt ska ta slut, här och nu, för det är inte kul längre, jag ser inte ifram imot något, för ingen håller ju ändå det dom lovar och inget flyter på som det ska.
Jag saknar mitt liv som det var för några månader sen, då kände jag mig lycklig, på riktigt, men inte nu längre.
Jag lurar mig själv hela tiden att det ska bli bra, men så fort jag tänker på det så blir det skit igen, jag vill inte tänka mer.
Kan inte allt bara ta slut, jag kan dö i musiken, det är egentligen det enda jag älskar.

Ja nu gråter jag igen, för första gången på flera månader, men för i helvete om det gör så att det går över så kan jag göra det oftare..

"Leave me out with the waste"

/grassmonkey

image44


do you even know who you are

Den här helgen har varit en sån där bajs helg, jag vet inte varför, jag har gjort en massa skoj, men det har bara kännts roligt under dom stunderna, sedan tillbaka till deperition.
Jag tror det blev fel för att jag och Emma började prata om honom, då blev det en sån där jävla längtan och man känner sig ensamast på jorden... Det som är det konstiga är ju att man inte är det... kanske det är så för att man inte haft några pengar att sms:a för...

Lovet kanske blir det bästa någonsin....

I need you like the heart need to beat

älskling<3

/grassmonkey

image43

du är värd att dö för

Jag glömmer nästan bort den här bloggen nu för tiden, jag använder den aldrig iallafall, trots att jag ett tag var beroende av den, det var skönt att skriva av sig allt då, just för att ingen läste/läser det.

För er som inte märkt det, så är det höst nu.
Jag hatar den här årstiden, det är för varmt inne och för kallt ute, man kan inte klä sig rätt då. Eller så blir det jättevarmt ute och svinkallt inne, sen att allt dör... Alla löv faller av träden och blir så småning om jord, när snön har ätit dom vill säga...
Snön har faktiskt redan fallit här en gång, men den försvann - tack och lov.
Snön gör allt mycket värre.
Sen tror jag att hösten är årstiden för all ångest, det blir mörkt ute och när det är mörkare så gör man mindre, vilket ger en tid att tänka, därför borde hösten bannlysas.
Jag och andra sidan är lyckligare än någonsin, nästa år kommer bli cärldens bästa år, det kan jag lova och det här året kan få världens bästa avslut om det bara blir som man vill.

På söndag sticker troligtvis jag, pappa och emma till IKEA. Förhoppningsvis kommer jag tillbaka med en säng och lite andra grejer till mitt rum hos pappa. Det skulle vara bra!

Jag hoppade Adrienne och Bosse på teorin igår för Maria, det var riktigt skoj, för båda två är helt underbara och perfekta. Även om jag skulle göra världens miss, så hoppar dom, vilket visade sig igår, jag skulle visa dålig väg och det blev en riktigt uselväg, men båda hoppade som dom inte han gjort annat, trots att dom måste trott jag var dum ihuvudet.
Bosse dörimot låter fortfarande väldigt mycket, igår var han riktigt uppspelt och lät oroväckande... Vi fick hoppa lite högre på slutet , 110 och jag kände, sätt upp en bana på det istället så blir det lite utmaning iallafall :)
adrienne fick hoppa en kompination på 1m och hon blev nog förvånad över hur mycket hon blev tvungen att ta i. Jag nästan skrattade åt henne :)

Nej nu ska jag väl försöka hitta på något annat att underhålla mig med, sitter trots allt på Järven och har underhållt mig med att göra sånghäften till alla. Möte imorrn liksom.


kom hit älskling<3"Och jag vet inte varför men jag återvänder alltid hit
Det var väl något vi gjorde, något vi sa här som förändrade mitt liv

Var det dig jag såg Dig jag svor att aldrig glömma
Var det dig jag såg
Har jag äntligen lyckats glömma?"

/grassmonkey

image42

hakuna matata

Man kanske borde börja leva efter det måttot "Hakuna Matata-Inga bekymmer".
Det vore riktigt soft faktiskt, jag tror jag ska tänka på det i fortsättningen.

Spelning idag med banden, det gick inte så bra, men det spelar mindre roll, för jag orkar inte riktigt bry mig om det längre, det är bara kul, men jag skulle klara mig bra utan spelningar också.
Jag tror jag ska ta upp med bandet om vi ska hålla oss undan spelningar ett tag och bara överraska alla en dag! Det vore riktigt kul 8)

Sen du älskling , du är bäst<3

"just as long as you stand, stand by me"

/grassmonkey
image41

only hope

Jag är så glad , så glad!
Jag som inte trodde livet skulle kunna bli så bra igen, nu är det bättre och jag mår inte dåligt över det alls, att vi aldrig mer kommer att prata, det är snarare så att jag har aldrig känt en sådan skön känsla någonsin. Det är bra riktigt BRA att slippa personer som inte fattar nånting.
Hur kom jag inte på den här personen igen? Fan aldrig mer!

Över till den glada sidan, det var ett tag sen jag bloggade, men jag har ju inte haft så mycket att uttrycka mig över och det kanske är bra.
Det är ganska fullt upp med stallet hela tiden..

Kan berätta det nyaste nytt att jag och Adrienne tävlade i Näske i helgen, kom tvåa i dressyren på 61% , vann första klassen i hoppningen (60cm) och kom trea i andra klassen (70cm) vilket resulterade att vi fick meetingpriset också, och det var allt bra roligt!! :)

Ska börja träna snart också, 75kr för ett år , hell yeah! Ska göra ett träningschema med min lärare nästa vecka, and it feels so good!

Nej nu ska jag gå och duka, innan mor blir lika arg som igår..

"i'm not going"

/Grassmonkey

image40

RSS 2.0