everybodys fool

Ja, jag tänkte att jag också skulle vara ordentlig att blogga, eftersom alla andra gör det.. hela tiden... och det är väl så man skapar läsare... tror jag.

Jag undrar vad som tagit åt alla människor? Ska vi gå runt och hata varandra nu utan någon som helst jävla orsak? Det är en massa människor som har förändrats, utan att man märkt det. En dag står dom bara där och tittar avskyvärt på en och man undrar vad den människan har för problem som inte kan säga det rakt ut. Dom borde kanske söka upp en psykolog eller nått. Typ..

Ja, det var ju ytterligare ett intressant stycke ur mina intressanta tankar. Jag borde verkligen skärpa mig lite med bloggen. Förut skrev jag ju nästan bra, fast iofs, det går inte att lite på någon längre, alla man skriver kommer direkt "ÄR DET MIG DU SKRIVER OM" och man bara; neeeeeej -.-

Ibland kan jag bara sitta och skriva om saker som kanske rör alla, som kanske fler än bara jag har känt förut. T.ex att bli sviken. Hur många har inte blivit det egentligen? Och då passar det ju ypperligt att tvinga ut sina känslor i en helt meningslös text. Men det värsta är, ska man behöva skriva ner det kan känner för att få folk att lyssna?
Om man är riktigt nära varandra så borde folk märka det iallafall, annars är det något annat som gått snett...

Förövrigt började skolan idag.. Alla verkade så himla glada över det... jag undrar varför...

/newbie

soon

Ja, snart har jag fått hem photoshop , då ska jag förhoppningsvis kunna designa denna fula blogga :)
Det lär bli lite roligare på det sättet ^^

/newbie

Make it happen

Haha, kan ni förstå detta. Jag bloggar med mobilen! Testning testning :D nej detta blir dyrt... /newbie

fix you

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse.


Jag ber om ursäkt om jag sårade dig, för du sårad mig. En dag kanske jag erkänner vad du missade, men inte idag.
Idag är din dag och jag är glad att jag har dig, världens bästaste<3


I will try to fix you...

/newbie

i'll be fine

Vi hade planerat detta i nästan mer än ett år. Det skulle vara du och jag som åkte iväg.
Du och jag.
Jag visste att denna gång skulle det verkligen bli av och jag såg fram imot det, komma bort från min familj och det helvete jag har det då och då. Åka bort med dig, som jag verkligen kan lita på och prata med om allt.
Jag behövde verkligen åka med dig för att få allt att bli bra för du förstår verkligen mig, du förstår vad jag menar, du förstår mig vad jag än pratar om.
Men det blev inte som jag ville, först drar du upp ett förslag som jag nekar.
När det sedan väl är dags så ser jag att det blir med helt andra än som du sa först. Men du sket i mig denna gång. Jag tror du glömde mig. För mig kändes det som ett av dom värsta sveken. Att du kunde göra så mot mig. Det trodde jag aldrig. För jag vet att du glömde mig, du glömde mig för dom andra.

KAN DU FATTA ATT DU HAR SVIKIT MIG!

fan...

/newbieeverybody is strangers

Heaven dont want me
Heaven dont fool me
Noone will understand
and its alright

En fucking jävla pissdag egentligen, eller kvällen var ett fucking misslyckande, men jag orkar inte ge ett fjantigt och deperimerande inlägg. Det orkar jag verkligen inte!

Hold on you're soul will rise again

/newbie

RSS 2.0