we can do this thing over again

Jag tar fan tillbaka allt jag sa, inte visste jag att du var en sådan känslokall idiot, eller jo, det visste jag visst. Du har spelat detta jävla spel flera gånger och jag börjar allvarligt talat bli riktigt trött på det. Du kan näst intill dra åt helvete.
Men samtidigt inte, för jag skulle sakna dig. Men nu har det gått över gränsen. Verkligen.


/newbie

and then goodbye

Det känns sorgligt faktiskt och det trodde jag aldrig, att jag skulle vara ledsen för att du åkte, du som behandlat mig som skit så många gånger, allt för länge. Men ändå förlåter jag dig gång efter gång och jag tror jag bara har hört ordet förlåt från din en gång, för längesen, då det var mer allvar, men aldrig nu, trots att du sårat mig för många gånger.
Det jag sa trodde jag var en dum grej som inte skulle kännas dagen efter, men det gjorde det och jag menade det verkligen. Dum som jag va kunde jag väl ha hållt det inne i mig i några år till innan det spottades ut och inte fyra dagar innan du skulle försvinna bort, långt bort, för länge.
Ett halvår går inte snabbt, det känns redan som en evighet, men varför i tusan skulle jag sakna dig? Jag behöver dig egentligen inte, inte alls, bara ibland som brukar bli väldigt ofta.

Farväl älskade vän.


/newbie

There are goodbyes that no one cares about
N' others so hard to face
So I'm scared the time is running out
And I see you walk away


it's not okey

Jag vet fan ingenting längre, det känns riktigt tungt just nu.

Om du reser bort i ett halvår blir det dåligt. För en måndad sen skulle jag aldrig brytt mig, men nu känns det annorlunda. Det känns som du försvinner från jordens yta. Jag skulle kunna skriva av mig allt nu, men jag hoppas på att jag drömmer, för mer orkar jag inte. Det är inget att bry sig om vad jag skriver, för du skulle aldrig engaerade dig i att läsa det. Men du är bra. För bra bästan. Som sagt har vi gått igenom det 511gg, men om jag menar det då? Mer än jag menade det för 2år sen? Det skulle ändå inte vara någon skillnad. Men samtidigt är du så förändrad, så ibland förstår man inte, jag vet inte alltid om jag vill förstå. Lite mer klarspråk skulle inte skada och inte gå runt allt. Du vet inte vad du vill och det är något man verkligen förstår, jag menar trots allt, du försvinner ju. Men tänk om du stannar där längre då? Tänk om det blir ett halvår till och ett till och ett till? Då vet jag inte vad jag gör. För du är allt för bra. Förlåt.


/newbie

hos dig är jag underbar

Snälla rädda mig! Jag har suttit och knarkat Patrik Isaksson - Hos dig är jag underbar.
Jag tror jag förgås, sen när sjönk jag till den nivån? Måste bero på att texten är riktigt bra, det betyder faktiskt lite.

Har jobbat i snart 1 och en halv vecka och jag är redan LESS , måtte jag ha fått det tråkigaste sommarjobbet...
Tack och lov har den här veckan en dag mindre och på tal om det är mitt görande på midsommar bestämt. Ska umgås med Emma, Jessika, Martin, Martina, Jenny o.s.v det var tal om att vi skulle vara i husum, men jag vägrade.

Jag som hade tänkt komma med en världsfilosofisk inblick, men jag har tyvärr glömt vad jag har tänkt på, det gör jag alltid nu för tiden, glömmer..
Jag hade en liten fotosession med Laban idag, det var kul 8)


Och just det ja!!! DOM SKA LÄGGA NER SCRUBS!! JAG DÖR!! ;____;/newbie

we watch the sky

Ja, jag är inte direkt aktiv med bloggandet, inte för att det speciellt lång tid, men man får vara lat ibland.
Har inte uppdaterad bdb heller på dom senaste fyra dagarna, vilket är en lång tid när det gäller mig.

Dom senaste dagarna har som vanligt spenderats på stallet, efter jag har jobbat då.
Började i måndags och är redan uttråkad, samma sak dag ut och dag in. Men men, 12000 efter 21arbets dagar är inte dåligt. Ska försöka hålla det.

Igår var jag på Lottas "avskedsfest" hon ska flytta till australien i ett halvår. Hade helt och hållet glömt bort det så igår kväll vid 6-tiden ringde Fanny och sa att jag måste omedelbart bege mig till Lotta och det gjorde jag.
Det var VÄLDIGT trevligt! Tror jag klev innanför dörren vid halv nio tiden och stannade till halv två. Mycket skratt och härligt folk. Vi såg på en helt världelös Halloween film som vi skrattade åt i flera minuter, kommentarer som "Jag heter Matilda och jag gillar Musar" avsköts, en egen teater föreställning och allsång var lite av det som avfyrades och jag har bestämt att jag måste ta tag i mitt umgänge med Lotta, har ju trots allt kännt henne i snart 4år och bland dom bästa vännerna jag vet! Det ska iallafall blir stor skillnad när hon kommer hem igen, det blir tajt att försöka ta igen all förlorad tid på 3 veckor.

Maria har tagit Bosse till S-vall på en ridledarutbildningskurs (oj vilket långt ord det blev) och jag tror jag hatar henne lite för det. Kunde ju inte delta på hemmatävlingarna i helgen vilket kändes riktigt surt!
Idag tog jag och hopptränade Adrienne "bara för att" och det gick både bra och dåligt. Hon hatar att jag har börjat kräva mer tempo av henne, men det blir bättre.

Nu ska jag ta och titta på film tror jag, eller redigera bilder.

/newbie

RSS 2.0