you know we could have

Ja idag hinner jag också med en snabb bloggis.
Har varit på stallet mellan halv elva och 1 och kom hem för några timmar sen och ja, jag sitter väl egentligen och bara väntar på B. Han har en träningshelg med dansen, dom har tränat i ca 6h bara idag, helt sjukt alltså!
Sen jag kom hem har jag suttit och designat min andra blogg, eller min nya blogg, där jag ska skriva om hästarna i. Den blev inte så väldans snygg, men jag orkade inte anstränga mig haha! Om någon är intresserad så är det
http://mightybouncer.blogg.se

Igår efter stallet for jag och E in till stan och såg på Johan Glans. Han är så jäkla rolig den gubben! Alltså hans film var det vi såg för er som undrar. Jag och Saja såg den på tågen ner till Sthlm, men jag kunde lugnt se den en gång till och skratta lika mycket.
Vid 23-tiden kom B också och vi såg slutet på Johan Glans och sedan slutet på Love actually som gick på tv.
Efter den så skjutsade vi hem E och for sedan till B och sov.
En mysig kväll blev det iaf, lite oplanerat, men det är oftast då det blir som bäst :)

Nej nu ska jag gå och duscha tror jag, det ska visst blir stormiddag ikväll hos några av B's föräldrar kompisar, med deras barn och resperktive plus deras danstränare från karlstad. Jag är nästan nervös!


let me tell you someting that ain't real

Ja, hur ska man kunna sumera dom här dagarna då?

Gårdagen var väldigt lugn, stack på banken efter skolan, fick INTE gör det jag skulle göra, för jag måste fyller 18 först... kul, det är liksom om 5dagar.. Men fick en ny tid den 4:e iaf. Synd att jag fick en riktigt surtant.. Hon presenterade sig inte ens!
Sedan bjöd B mig på max. Väldigt onyttigt det där.... Men det lät sig väl smakas och jag var extremt hungrig! Vi åkte sedan hem till han för han skulle hämta sin räkningar och sedan vidare till hans mamma och pappa, (han har inte fått sitt internet ännu) När vi kom fram dit insåg han att han hade glömt själva internetdosan hemma, så det blev bara till att vända! Haha

När allt sådant var klart såg vi på Rambo 4 och jag blev lite smygkär i John Rambo som han heter i filmen, trots att den var groteskt äcklig så var den hur bra som helst! Sedan ringde Lindur och vi pratade på ett bra tag! B hann t.o.m bli less på vårat samtal och sa att vi skulle åka hem till honom, så jag och Lindur la på, vi hade ju haft vårat trevliga!
Hemma hos B blev det glass och hallon och sedan till att sova! Jag insåg inte hur trött jag egentligen var förrän jag la huvudet på kudden. Godnatt sa det bara!

Idag så var det skolan, första lektionen såg vi klart på Frankenstein. Den var extremt äcklig den filmen...
Sedan samhällskunskap med redovisningar och sedan gick jag hem. Orkade inte vara med på samlingen klockan 12.00 för att sedan gå direkt igen, innebar ju nästan 1h väntan. Suck.

Nu ska jag dock åka och jobba och sedan ut till stallet. Ska rida ut med RH på Golden och därefter ska jag väl umgås med B antar jag :)
Skriver väl mer sen.



maybe you hade it, maybe you lost it

Nu sitter jag i datasalen och väntar på dagens sista lektion ska börja.
Här i salen sitter en massa små lurviga kryp från andra klasser och spelar cs. Ni kan ju tro att man blir less.

Jag har suttit och läst lite bloggar och insett att jag är så JÄVLA less på att Blondinbella wannabe..... "Åh hej titta på mig, här är mina sminktips och tips om hur du ska klääää diiiiig"
Suck och stön säger jag.

Förövrigt tycker jag riktigt bra om Blondinbella nu när hon har tagit sig in i kampen mot ätstörningar. Säga vad man vill, men hon är en riktigt duktig bloggerska och skriver bra, sen orkar man inte alltid läsa allt och vissa saker stör man sig på, men det gör man ju med vilken person helst.

Efter skolan idag ska jag och B sticka till banken, jag ska fixa internetbank så jag själv kan sköta mina pengar.
Jag känner mig ju nästan vuxen.... (KANSKE VUXENPOÄNG hehehehehe)
Sedan eventuellt hinner jag till bussgods så jag kan skicka iväg kameran redan idag.. Känns lite nervöst för hur det blir med överföringarna av pengarna bara... Man måste ju lite på folk ibland. Ska bli skönt att kameraskrället kommer till användning iaf!


you can't play on broken strings

Ännu en dag har fått förbi. Idag var det friluftsdag, vilket innebar ingen skola - NAJS säger jag!
Jag sov till 11.00 sedan åkte jag till stallet vid 13.00 och red på Bosse tillsammans med Eva och Addis, en sväng upp till vitsjö blev det i det fina vädret. Det gick bra, förutom att min häst tvärnitade för en gran och hoppade ner i diket :b
Jag strosade sedan runt på stallet till klockan 17 då mamma hämtade mig.

Nu på kvällen har jag försökt få tag i Jamba så dom ska sluta ta 30kr i veckan ifrån mig!!! Är så arg så jag vet inte vad!
Ska ringa imorgon till dom, eftersom dom inte hade öppet längre än till klockan 18..... Jag tänker då inte vara nådig.. Totalt sett så tror jag dom har tagit runt 200-300kr från mig!!
Sedan har jag även sålt min kamera! Ja inte 350D utan min Dimage A1, känns jättebra, la ut annonses på blocket tidigare idag och den blev snabbt sålt till Härnösand.
Måste försöka sälja min elorgel också.. lite svårare tror jag det blir....

Har även idag lyckats skaffa Addis en ny medryttare, eller troligtvis iaf, Borg tror jag kommer passa utmärkt!
Kommer dock sakna hårbollen till damen, men känner just nu att jag inte har tid. Ska ta tag i körkortet nu också, mamma och pappa hade faktiskt hasat sig till banken idag och fixat fonderna åt mig så snart har jag pengar!

Imorgon blir det till att fixa på banken och kanske träna.. får se hur det går. Förhoppningsvis sover jag hos min prins också.

Nu ska jag duscha och sedan... jag vet faktiskt inte vad jag ska göra! Känns ovant att inte vara ute på stallet vid den här tiden! Läskigt...



time fly

you make me smile





1månad, baby
:)



are you hoping for a miracle

Idag är det fettisdag. Då ska man fläska sig med semlor. Det har inte jag gjort, eller jo, en har jag ätit så 3st semlor har det totalt blivit för mig idag!

Dagen började precis som vanligt med skola, eller nästan som vanligt. Under första lektionen brakade helvetet lös. Lars bjöd grafikerna på semlor och Eö och Lindur gick i taket. Jag skrattade rätt gott åt dom. Inte för att jag fick någon semla, men just över att dom var så arg. Eö skulle skära snoppen av Lars. Jag vet inte hur det gick med den saken...
När dom två av våra tre lektioner för dagen var slut, hade vi bara historia kvar och jag skulle göra prov.
Jag satte mig, fick provet och kom inte ihåg någonting! Så jag skrev ca 7st frågor, sedan sa jag att jag ville göra omprov istället, jag hade total minnesförlust. Ni vet sån där som man kan få ibland.

Jag gick istället och köpte semlor och sedan hem för att börja laga mat. Jag hade lovat B att bjuda på både middag och semla. Han kom strax efter tre, men hade då bestämt sig för att vila, så han la sig och sov i min säng och jag satt vid datorn och försökte fixa med saker till ÖOR's öppet hus dag. Det gick INTE bra, så jag gav och kröp ner brevid. Jag fick dock aldrig sova, det blev en vild brottningsmatch som slutade med att jag låg på golvet.
B satte sig vid datorn och jag gick ner för att värma maten. Jag hade då varit hungrig i ca 2h och han bara låg och lata sig.
Så vi åt mat, och sedan semla, myste lite och sedan skiljdes vi åt, han skulle på årsmöte och jag skulle till min häst.
Han var förövrigt helst klart BÄST idag!

Han har varit lite konstig på slutet och inte velat bjuda fram, men nu äntligen var han sitt vanliga glada jag och sprang som den prins han är! Åååååh vad min häst är bäst!

Och som sagt, jag har världens bästa B'n!


i don't know, how do you know

Jag vet inte längre vart jag har min familj. Jag vet inte längre om min familj är min familj. Dom är så himla konstiga hela tiden.
Min syster, vad fan har hänt med dig?
Vi kan inte längre prata utan att bråka, vi kan inte längre vara i samma rum utan att ha en diskussion om något ovettigt.
Jag vet inte längre vart jag har hon och seriöst, jag ORKAR inte bry mig, jag orkar inte bråka, jag orkar inte tycka synd om någon. Jag skiter i vad jag säger.
Och det gör mig rädd. För den dagen allt tar slut, vad fan gör man då?

B&B
- dom bästa i mitt liv


this is the world that we live in

Min dag har aldrig blivit mer räddad.
Från botten till toppen på bara några minuter.
Världens bästa B kom till mig efter han slutat jobba, han satte upp två lampor åt mig och jag bjöd på bullar, sen myste vi och han åkte hem till sig för att tvätta. Men ändå, han tog sig tid, hade egentligen tvättid från 4-7 men skippade 1½h timme för att vara med mig, för att jag bad honom, för att jag behövde honom.

Om jag inte sagt det förut så säger det jag nu - jag har världens bästa pojkvän!


true


you just comming back to

Idag är en riktigt jävla fucking skitdag, då jag verkligen bara VILL bryta ihop.
Lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet och aldrig mer se solens dagsljus.
Jag kan inte beskriva riktigt vad som är fel. Allting snurrar bara runt i mitt huvud. Jag själv, vet precis vad jag har gjort eller vad jag gör. Men jag bryr mig inte längre, jag har bara lagt av, slagit på off knappen.
Kommer behöva det jävla lovet, fylla år och allt sånt. Då ändå ingen jävel är hemma. Jag kan ljuga och säga att jag gillar det, men det gör jag inte.

Och vad fan hade jag gjort idag för att dissas totalt. Tack!
                                                                                                           ....idioter


all at once

Det får bli ett kort inlägg idag!

Sitter vid den nya datorn hos mamma, vista och allt är det på den! Det är fräscht men konstigt och ovant...
Ska snart dra in till stan, eller till Björn med Lindur... han är inte hemma än, så vi har lägenheten själva ett ta - haha! :)
Har bakat en kladdis som jag ska ta med, men först lär alla här äta av den :( Bakade av det receptet vi fick av JD, men med vit choklad istället för mint... Får se hur det går!

Bråkade med B för första gången igår.. eller det var inget bråk, mer ett missförstånd.. Men det löste sig och jag tror det nu är bättre än innan. Det är viktigt att inte bara gå runt och trycka på saker utan att säga som det är och som man tycket.
Lika väl som man säger vad man gillar, ska man kunna säga vad man inte gillar.
Vi kan inte gå runt och bygga upp våra förhållanden i hopp om att tro att allt ska flyta på och utan konsekvenser, det blir som ett falskt minspel, för är alla olika som individet.

äsch nog om det!
Ska mysa med Lindur och B nu :)


and here it goes again

Ja det blev en till bloggning denna dag.

Men jag måste bara få ur mig, att E, är den bästa människan som finns, hon är min abslout bästaste bästaste vän och jag är så otroligt glad att jag har henne.
Hon ringde mig idag och vi pratade nästan fullt en timme och då var det verkligen non stop. Om hon inte skulle bli tvungen att laga mat och jag skulle jobba hade vi säkert fortsatt.
Det är så otroligt skönt att ha en bästa vän som man vet alltid finns där för en och som man alltid kan lita på.
Vi kan vara ifrån varandra i flera veckor, men när vi sedan pratar igen är allt så naturligt och vi har alltid saker att prata om. Vi står alltid på samma nivå och ja ni förstå.

HON ÄR BÄST! <3


but i'm still inlove with you

Jajamensan, jag borde egentligen inte alls sitta här och jobba utan sticka till jobbet istället, men det orkar jag inte!
Kan ta bussen en timme senare istället och passa på att vila upp min hjärna som just nu dunkar som den vill sprängas.
Det trillar inte lite sms här och nu och jag sitter och funderar på om jag verkligen är mätt, trots att jag nyss åt lunch. Men det blev en konstig en eftersom riset hade... frustit.... eh ja typ.

Lär bli lite dålig uppdatering här över helgen, ska vara med B och eftersom han ännu inte har något internet så...........
Idag blir det jobb, stallet,B.
Imorgon ska jag sooovaaaaaa sen när B kommer hem från sin tävling ska vi vara med Lindur och se på film och mysa! :)
Sedan söndag blir det stallet och ja, därefter vet jag inget mer!

Återkommer väl som sagt!

Mighty Bouncer - My one and only<3



all at once the crowd begins to sing

Ja, det blev ingen bloggning igår, var så satans trött när jag var klar med allt jag hade planerat. Lär vara ännu mer död idag då jag ska jobba mellan 16-19.00. Woho!

Just nu är nog alla på lunch, eller nästan alla. Jag sitter iaf i datasalen, bakom mig sitter några.. ettor... ja ni fattar. Dom där äckliga krypen som har tagit sig in genom dörrluckan. Så jävla dryg dom är. Spelar hög äcklig hiphop musik, smårappar dessutom till det ibland och STINKER rök.
Seriöst, vart är världen på väg?
92:an årgång måste vara den sämsta som någonsin passerats en livmoders utgång. suck.
Jag låter själv som en gnällig gammal kärring, men jag är så förbannat jävla less på alla fejk hiphopare som skuttar omkring i den här stan! Med sin jävla häng ner till knäna, dom fula kepsarna på sne och sina extremt stora jackor som dom inte ens orkar stänga. SERIÖST - GÅ OCH DÖ! (Jag skulle ändå inte sakna er!)

Nej nu vet jag faktiskt inte riktigt mer vad jag ska skriva om för tillfället. Det blev liksom bara tomt.
Orden som kommer här nedanför på engelska är till en nära vän, som jag vill att h*n ska ta åt sig av, jag tänker på dig vännen (:



Sometimes the hardest thing and the right thing are the same

why is it always like this

Allting snurrar, men jag står still, alla snurrar, men jag står still.
Jag fallar inte, jag flyr inte, jag lever vid nuet och jag älskar det.
Det var länge sedan jag var så här lycklig. Känslar är obeskivlig
men det behövs inga ord. Jag behöver inte bevisa för någon
hur jag mår. Jag känner mig fri, oansvartagande, galen, vild
otaktiskt, musikalisk - ja lycklig.
Det finns inga riktiga ord att pressa fram, även om jag så
skulle stampa, skrika eller slå någon, skulle det bli som
ljuva slag, dova stambar och tysta skrik.
För jag orkar längre inte bry mig om något. Mitt liv får gå
precis som det vill. För är det meningen att det ska gå
åt helvete så är det så. Jag tänker inte oroa mig över
saker som ännu inte har hänt. Jag tänker leva i nuet
och sluta bry mig när jag misslyckas. Jag tänker varken bli
känslokall eller galen. Men jag tänker vara precis den jag är.



Det blev en halvmysig tisdag.
Fotade hela förmiddagen, men insåg sen att jag hade haft fel inställningar på kameran så allt blev bajs och det sket sig, får plocka fram ett par gamla bilder till imorgons inlämnings uppgift. Sedan skolan där vi inte hade svenska.. eller vi skulle bara läsa. Sedan gick jag hem, för min rygg höll på ta död på mig.
Vid fyra tiden mådde jag bättre och B kom och hämtade mig och vi köpte mat på subway, åkte hem till honom, åt, myste, sov, spelade gh, brottades som galningar och sedan var han snäll och gav min onda rygg massage!
Gosh, jag tror jag tamefan är kär upp över öronen. Det känns som vi suttit ihop i hundra år.. Kanske vi har... Vem vet...

Men nu ska jag ta och pussa på min katt, skutta mig till sängs och drömma om min prins.
Imorgon är en ny dag, men nya idiotipåhitt!

(i think) i love you.


Se upp för tanterna, tanterna slängs!

Jävla satans sadist kärringar på kommunalabussarna!
Dag efter dag sitter som där som några jävla cosmopolkärringar som vill ta över makten.
Dom tror att dom har där när dom sitter, sluga som vargar och med sina förbannade påsar på fönsterplatsen och sitt egna feta arsle på sätet mot mittgången. På huvudet har dom troligtvis något dött djur som har sett bättre tider (det har tanterna också för den tiden) och man ska akta sig för att möta deras blickar.
Jag blir så jävla arg över att dom tar upp säterna för alla! Nog för att vi är unga och kan stå upp, men sittplatserna i bussen är till för att det ska bli säkrare att åka! Inte för att dom jävlarna ska leka herren på täppan!

DÖ SADISTKÄRRINGAR, DÖ!


hit me with your best shot

Blaff blaff, jag älskar mina uttryck!

Något mer jag älskar just nu, är livet. För att det är så jävla najs, om man skippar själva delen med att vi har historiaprov imorgon och jag fattar ingenting, annars så är det najs och det känns som jag har koll på tillvaron.
Om två veckor är det lov. Då ska jag sova, sova, sova. Och leka lite i snön tror jag, för jag fyller år och blir gammal. Gammal som gatan. Hela 18år har jag då spenderat på jorden.
Det är lite läskigt när man tänker på det, hur tusan det har gått till!?

Idag var en väldigt seg dag, först ville inte min mobiljävel ringa. Men på något sätt visade jag mig på skolan en sväng. Satt till och med kvar efter och jobbade lite extra. Det känns som jag har lite kreativition kvar!
Sedan blev det stallet där jag red ut med Maria. Därefter hade vi U-sek möte och när det var klart fick jag åka hem till pappa, där sitter jag nu och "pluggar".
Med "pluggar" menar jag att boken är uppslagen och ligger vid min arm men jag har bara läst några rader och har redan gett upp eftersom jag har stor brist på intresse!
Just nu hatar jag historia som satan, trots att jag tycker det är ganska kul så har våran lärare totalt fått mig att tappa intresse för det!
Min pappa därimot är en riktig baddare på historia! Han kan jag lyssna på i timmar, men nu vet jag inte ens vad jag ska fråga om, för jag vet inte ens vad vi läser för något!
Visst är det roligt när man känner så!?

Nej nu ska jag och mitt extremt lyckliga hjärta ta och gå och läsa lite historia.
Det betyder att jag är så kär att jag inte vet vad jag ska ta mig till.

my beloved baby<3



balla hjärtans dag

Haha oja, min rubrik är ett konstverk, men det var det bästa jag kunde hitta på.
För mig betyder alla hjärtans dag, ingenting, nada, zero, nüll!
Det är en överrklamerad skitdag då man ska smöra så mycket som möjligt, (gärna duscha i smör innan) och sedan rulla sig i socker så att den verkligen blir en sliskig dag som kostar dyra pengar.
Nu behöver man ju inte riktigt göra på det sättet, men det är lite så jag ser på dagen.

Min alla hjärtans dag har mesta dels spenderats på stallet.
B åkte vid 12 ungefär och jag for ut till stallet vid ungefär halv tre och kom hem strax efter sju.
Hopptränade Bosse och han var så UNDERBAR fin! Seriöst, han har aldrig gått bättre! Var fin från början till slut och jag kunde bara njuta! Gaaah, det var ju om något en alla hjärtans dag present!
Fick en chokladask av mamma nu också när hon lämnade mig hos pappa, snäll som hon är.
Den ska jag frossa på ikväll när jag sitter hemma hos B och väntar på honom, han har maran även ikväll och vi bestämde att det var bättre att sova där, så choklad, film och gh ska bli min kväll!

Just ja, det enda i present liknande jag har fått av B idag ska vara en alla hjärtans dag fis... men jag vet inte om den räknas..



den långa fredagen

Jag har verkligen ingen aning varför jag fortfarande är uppe. Jag har varit trött ända sedan klockan ett idag, men ändå håller jag mig fortfarande vaken.
Har fördrivit tiden sen klockan 9 att spela gta, kollat på top model avsnitt på youtube och nu har jag börjat se en serie som heter Stylista, ingen aning vad den än handlar om, men det lär man märka.
Egentligen så väntar jag bara på att B ska komma hit efter maran.. Ska bli mysigt för jag fryser som tusan så då kan man låna lite värme och sova gott! (Bäst att jag inte avslöjar min plan bara!)

Nej jag får nog ändra mig, gå och borsta tänderna, dra på sovkläderna, sätta igång filmen Bolt och gå och lägga mig!

Kan inte tiden bara gå lite fortare?



dagens funderingar

Ja det får bli ett inlägg till under min trista arbetsdag. Men jag fick just några funderingar jag vilel dela med mig av.

Dom vuxna/gamla/äldre säger oftast till oss ungdomar/unga/yngre att vi beter oss så fruktansvärt, så som dom aldrig skulle gjort.
Vi lämnar inte plats åt dom gamla på bussen och har mössor på oss inne.
Men hur är det egentligen om man vänder på allt?

Ett flertal gånger har jag varit med om att när jag kliver på bussen sitter tanter på det yttre sätet mot mittgången och med sin påse på sätet brevid sig, gärna stirrande elakt på en själv, medans man får ställa sig längre bak för dom visar ingen tanke på att flytta på sig för att vi ska kunna sitta. Dom sitter där som lömska hygiener med blodtörstande käkar och tänker inte tveka över att försvara deras revir.
Inte fan vill jag lämna plats åt dom nästa gång jag åker buss, jag har själv lust att sätta mig på platsen mot mittgången och inte lämna en tanke att flytta på mig om dom så ber mig.

Sedan med mössan inne, är det egentligen så farligt. 80% av kroppsvärmen försvinner ut genom huvudet och här kommer dom och påstår att vi klär oss dåligt när dom själva vägrar se åt mössans håll "för att det kliar i håret" då.
Dom själva har skor inne och påpekar man det så säger dom bara: "Det är inneskor!" Men man själv kan se att dom använt dom lika väl utomhus.
Nästa gång någon säger: "Ta av dig mössan, det är oartigt att ha mössa inomhus!"
Så ska jag minsann svara: Det är en innemössa!

SÅDETSÅ!


trött som en zebra

Japp, idag är jag trött, helt slut nästan. Fast det var jag redan igår, när vi slutade skolan och det var ju då som kvällen drog igång!

Först hämtade B mig på skolan och vi drog en vända på stan, skulle kolla efter tv och dvd till deras klubb, vi kollade även lite på mobiler (Jag önskar mig en ny i födelsedagspresent). Sedan stack vi till elgiganten och sedan On Off, sedan blev det till och handla.
Det är seriöst sjukt hur roligt det är att handla, det är mysigt och töntigt på samma gång och det roliga är när jag märker hur roligt det är när jag mina åsikter får honom att ändra sig trots att han vägrar erkänna det. Då skrattar jag gott, ond som jag är!
Sedan åkte vi till B och åt piroger till middag, samt lite mandelmassa - mums! Alltså inte samtidigt..
Därefter följde jag med när han skulle hålla träning för några barn på Rockringen, trots att det var en 1,5h träning och det var kallt som tusan så var det riktigt roligt. Barnen hade såna personligheter och var helt sjukt duktiga på att dansa!!
Jag avis att jag inte själv kan dansa, men är inget jag vill lära mig och B vill inte heller lära mig , höhö ^^
Sedan stack vi till C och T eftersom C skulle klippa B. Dom var riktigt trevliga och trots vårat konstiga samtals ämne så var dom väldigt lätt att umgås med. Förövrigt blev klippningen väldigt bra!
När vi äntigen var klara åkte vi hem till B och sov, eller först skulle B äta lite mer, men jag låg helt däckad på soffan och ville inte röra mig. Det är jobbigt att hålla igång när man är trött redan vid halv fyra och inte får sova förrän vid elva.

Nu ska jag iallafall försöka jobba vidare, vilket betyder att jag ska gå runt och leta efter ett jobb att göra.. Helst vill jag sova, men det blir väl vid tre i natt!
Ska till B efter jobbet, han har bjudit in sina föräldrar på middag så vi ska laga kyckling, wook och nudlar! Det är nog det godaste som finns! (Trots att B hotar att krydda maten med kanel..)
Sedan ska han på maran vid 9 och då drar jag till pappa innan jag ska sticka till Britz efter hon slutat jobba och mobba lite på henne. Det kommer bli jäkla najs känner jag på mig!


vem vet om inte du

Tänk om jag här och nu skulle sätta mig och skriva min livhistoria.
Från min födsel, gå igenom mina minnen, pinsamheter, hyllningsmoment och allt vad det är, bara skriva ut det.
Hur många skulle egentligen lyssna och förstå, eller snarare lyssna och bry sig.

Vem vill veta allt om dig, vem vill veta vem du verkligen är?


östersönder

Japp, slut på dom engelska överskrifterna tror jag allt!
Fy tusan vad jag bloggar alltså, det är helt sjukt!

Bråkade med min kära syster nu på kvällen för ovanlighetens skull... Det börjar bli för mycket nu, jag kan inte ens ringa ett telefonsamtal utan att hon är otrevlig. Orkar knappt bry mig, men samtidigt så gör jag det eftersom hon är min syster.
Det är bara jobbigt att vara förstående och omtänksam när man får skit tillbaka.

Hur som helst, var med B på eftermiddagen, det blev till att sova och laga mat i all sin hast, jag hann precis med bussen till stallet vilket var tur, för där fanns Emma och Lina så jag hade jämarns trevligt sällskap en bra bit!
Inser inte hur mycket jag tappar med Emma när jag knappt träffar henne längre, vi går på samma skola, men olika linjer och är som i varsin del av skolan, hur jobbigt är inte det!? Hon är trots allt min bästa vän och den som känner mig bäst och vet allt. Men nu kan man inte berätta allt, för man ses nästan aldrig!
Det blir som att träffas och skvallar varje gång vi ses nu. Men all tid med henne - är bra tid!

Nej nu måste jag fan ta och duscha och sedan sova, det blir till att umgås med B f.r.o.m imorrn till på söndag :D

/grassmonkey


puss på världens sötaste sovande B :)

dream makers gona make you mad

Ja, nu sitter jag i datasalen och väntar på Saja, vi ska jobba med våran arbetslivsmiljö.
Hon är lite seg...

Idag har varit en väldigt bra dag, det började segt men har flytit på, det gillar vi!
B ska hämta mig efter skolan, det blir matlagning och sedan ska jag på stallet och han på träning, men vi hinner träffas lite iaf :)

Nu kommer saja!

/grassmonkey


it's hard to explain

Ja, hemma från stallet nu, med värk i båda axlarna, det var nästan inte värt det, gick verkligen inte bra.
Och kvällen har inte blivit bättre heller.

Ett litet tjaffs bjöd jag B på. Men jag kan inte rå för att jag är som jag är, desstom inte så mycket för att träffa hans kompisar.. Dom verkar ändå så dömmande.... Hur kul är det liksom!?
"HEJ TYP.... eeeeeeeeeeeeh......... HEJ!"
Fan jag måste skräpa mig!


Och det gjorde jag också. Jag är som en jävla toffel ibland, heheheheh.
Fan, nu får jag faktiskt lov att sova, men här får ni lite onödiga bilder, i know you like it!

Det blev inga bilder, bloggen är cepe. Godnatt


/grassmonkey



this is the life!

Ja se på fanken, min min bloggrubrik fick sig t.o.m ett utropstecken! Vad händer härnäst kan ni undra?

Ja, som ni ser har jag en helt ny design nu, en ljus och glad en med färger och dylikt, hoppas ni inte blir rädda, men det är lite mer som livet är nu, färgglatt och livlikt med lite kärlek. Perfekt enligt mig!

Sitter just nu på järven och "jobbar"... är astrött och har ont i huvudet. Sedan blir det stallet där jag ska rida två hästar, jobbigt när man är så trött! *Baff baff* som en hund typ...

Ursäkta mina extremt uttråkande inlägg, men när man är övertrött så är man!

Just ja, alla hjärtansfjant dag är på väg nu till helgen. Faktiskt inget jag ens ser fram imot konstigt nog, men det har jag aldrig gjort. Tycker det är en överreklamerad skitdag för att affärerna ska kunna tjäna mer pengar.
Och vad ger man till en som man varit tillsammans med i  tre veckor? Jag tror jag ska bjuda på choklad och lite...... ni vet.
HAHAHA min humoooor, seriöst jag dör åt mig själv!!
Men nej, choklad får bli bra :)

Nu ska jag.. eh... göra mer oviktiga saker... somnar nog snart.
Släng in en kommentar om vad ni tycker om bloggen!

Imorgon kommer brillsen Lovis!

B<3

/grassmonkey


hot'n cold

Yes yes, klockan är 22.40 just nu, vilket betyder 20min innan jag egentligen ska sova. Jag kommer nog göra det, sova alltså. Är så jäkla less på vara uppe och sitta vid datorn, har tappat intresset helt, det är ju sjukt, men så är det!
Känner mig mer eller mindre tvingad att kolla min bilddagbok och ladda upp bilder, man kanske borde lägga ner, men då vet man att man kommer ångra sig när man får mindre att göra, så är det ALLTID!
Hade jag haft photoshop nu hade jag kunnat nördat mig i att göra om min blogg men inte ens finns. Jag kanske borde lägga in bilderna från Sthlm... kanske kanske... Men då måste jag leta efter min kortläsare... faaaaaan... eller nej, där var den!



Aaaaaaah vilket meningslöst inlägg! Men ja..
Idag var vi lediga, sov hos B från igår då, den stackarn jobbar ju idag, så jag kunde ta över hela sängen och sova till typ 10, innan jag blev asrädd när det ramlade in post och kunde inte sova längre, så jag tog mig tid och diskade och bäddade innan jag nördade gh i typ 4timmar, hehe...
B kom väl hem vid fyra så vi lagade mat och brottades om vem som skulle få bestämma musik på datorn, jag förlorade som vanligt :(
Åkte sedan ut till stallet och red ut med Emma och Kompis på Adrienne, vi fick även följeslag av Maria och Bosse och Ida med Riggo på vägen tillbaka. Riktigt härligt väder, månsken och ganska mild temperatur och perfekt underlag, synd att Addis inte har så jättebra kondition bara, hon tycker jag var en "pain in the ass" höhö...



Haha, nu är klockan 23.42 och jag har inte bloggat klart än, B ringde och jag la in bilderna från Sthlm så det går visst segt för mig, tänkte bjuda på lite roligheter som har hänt...

1. Jag och B hade lagat mat (typ i tisdags eller nått) jag skulle skaka ketschupflaskan och vips så lossnade korken och ketschupen flög ut på golvet och på mina byxor. Han skrattade, jag surade.

2. Pappa bjöd hem mig och B på middag, han börjar med att ställa helt sjukt töntiga frågor och gör allt för att skämma ut mig som: Du dansar alltså bugg... Jag måste fråga dig... Äter du tuggummit också?

3. B hade lyckats brotta ner mig på sängen, han höll på med någon segerdans som innehöll höftvickningar och vips så rasade sängen. Jag skrattade, han surade.

Sen orkar jag inte komma med något mer!
Nu ska jag sova, imorrn blir det skola, jobb och stallet, vi hööööörs! :)

älsko<3

/grassmonkey



on the corner of the street

Ja, det blir en snabb bloggis idag då.
Vet inte egentligen varför, har väl lite halvtråkigt i väntan på B, han ska hit och äta middag o.s.v, han har tävlat hela dan så, tack och lov är det inte jag som lagar maten, då hade iv alla legat i matförgiftning imorgon.. Ha!

Huver som haver så har jag bara varit på stallet idag skulle jag kunna säga, red ut med Amanda och Lola, mötte en älg och lite sånt mysigt. Det var äckligt kallt men vi stod ut!

Nej fy tusan, vilket lame inlägg.
Ska göra om bloggen snart, ny start liksom och svara gärna på inlägget nedanför , ha! :)

/grassmonkey

poker face

Jag har alltid sagt att jag skriver för min egna skull och det gör jag verkligen också, men man påverkas alltid av vad folk ändå tycker om ens blogg. Jag bryr mig dock väldigt lite, men det är alltid blandade åsikter.

Vad tycker ni, mina få trogna läsare som ändå läser, vill ni läsa sällan och läsa inlägg med mina sjukt konstiga tankar som väldar ut ibland, eller vill ni läsa om min extremt trista vardag? Med det sistnämna alternativet lovas mer uppdatering, mer bilder och såklart en och annan sjuk tankespårning.

Det kommer bli mer en.. ja, vette fan hur jag ska uttrycka mig. En vanlig blogg?
Mer bilder som har med saker att göra, mer skriverier om vad jag gör.

Säg gärna eran åsikt, annars gör jag som jag själv vill (det gör jag iaf..)

/grassmonkey


was it a ordinarie day?

Det blev en riktigt najs dag igår iallafall.
Efter att ha plågats genom skoldagen kunde man gå hem till pappa och strutta runt lite, spela gta i väntan på B.
Vi flyttade upp en ny säng till mitt rum,  det gick rätt så smidigt, lika snabbt som en grisblink ungefär! Sedan stack vi och köpte max av ren lathet och åkte hem till honom och latade oss i några timmar innan vi åkte och handlade i snöstormen.
Kallt som tusan, plus storhandel blev riktigt najs, höhö. Åkte tillbaka och det blev uppackning och pluggning medans B fick diska och plocka ihop lite småsaker som inte var färdiga i lägenheten. Den är riktigt jäkla najs :)
Sedan blev det att glutta på dansfilmer , haha jävligt underhållande! :D Därefter puss och godnatt, jag får ju dock sova lite längre än till 5! Moahaha!

Så, nu ser ni hur icke intressant det är när jag skriver om mina dagar!

Just ja, glömde jag nämna att jag är jävligt kär!

/grassmonkey


if i only could

Idag  är en  sån där dag som börjar på topp och faller ner i en flopp.
Seriöst,  klev upp i god tid, mådde väldans bra, åkte till skolan och på dagens första lektion verkar läraren ha en pms-timme eller något så jag blir direkt förbannad och min dag är förstöd.
Inte bättre blir det att man tar ut det på folk runt omkring. Är så allmänt less just nu..

Ska sova hos b inatt, hoppas jag skärper mig, annars blir jag väl utslängd. Ha.

/grassmonkey

they say, home sweet home

Japp, nu är man hemma.
Efter drygt en vecka, har inte sett mammas hus sedan förra måndagen eftersom jag inte sov hemma igår.

Resan var minst sagt en upplevelse som sent kommer att glömmas!
Skulle kunna skriva ett helt inlägg om allt, men orkar verkligen inte just nu.
Det får bli senare.


Nu ska jag försöka ta tag i mitt pluggande.. tjing!

/grassmonkey

RSS 2.0