i wish

Synd att man inte orkar göra såna där seriösta headers och kategorier som dom större bloggarna brukar göra så fort dom ska något... Jag håller mig till en kategori och driver nog en satans tråkig blogg, men vad gör det?

Har precis ätit mat nu på jobbet, mumsigt med potatiskgratäng och fläskytterfilé, har nu snart bara 10min innan lunchen är slut och jag lär få arkivera resten av dagen.
Känner dessutom att jag håller på att bli sjuk.. INTE BRA!

Hur som hellst, detta är vad som händer i sommar;

- 18-19/7 Hemmatävlingarna med Bosse, debut 120cm!
- 20-28/7 Frankrike med älsklingen, pappa och Irene
- 30/7-1/8 Storsjöyran med älsklingen, Tobbe och Camilla (fortfarande ett kanske)
- Körkort (förhoppningsvis)


Okej, det såg mycket mindre ut nu, men sommaren kommer gå i ett rasande tempo, jag längtar redan till semestern, men jag vet att alla mina pengar jag har tjänat kommer försvinna...



yeah yeah, whatevere normal?

Är det verkligen nyttigt att vara uppe den här tiden? Just nu har jag nyss kommit till jobbet, duktigt som jag var så cyklade jag även idag... längtar inte at cykla hem eftersom det lär vara 100 plus grader då...

Är nu iaf inne på sista veckan, sedan semester! Härliiiiiiiiiiigt!
Kommer dessutom hända mycket i sommar, men mer om det senare, för nu ska jag jobba!


Baby - the worlds greatest <3


quick

Tänkte bara snabb-blogga nu innan rasten är slut.. Tyvärr är jag fullt upptagen med att klia myggbett... Har fått cirka 30st på bara en helg..
Det är verkligen fullt upp på jobbet nu, alla håller på att byta platser så jag springer runt och packar kartonger till alla åt höger och vänster och städar undan, man hittar saker som inte ska finnas kvar och saker man inte trodde fanns.
Men det är egentligen bra, för då vet man att man får betalt för att man verkligen gör något.

Helgen har varit mycket bra, igår for vi ut till Hallonbadet och var där i några timmat innan vi på kvällen grillade och såg på en hyrd film (The Hottie and the Nottie), jag och Sandra såg den i Sthlm och jag hade pratat om den med Camilla så hon ville att vi skulle se den. Det är en med Paris Hilton, inte min favoritfilm, men den är ganska ful, så man kan skratta åt den.

Ska ut till hästen senare ikväll och sedan får jag se vart jag spenderar natten, om det är så varmt som det var hos Björn igår så dör jag ju nästan lite....

Såg denna artikel btw. http://www.mabra.com/Default____85408.aspx det är ju lite sjukt nästan. Haha, go onyttighet!


på lathets sidan

Äntligne har jag orkat ändra så att länkarna syns!

GO ME! - mjau! (kissie wannabe<3)

getingar och mygg istället för blommor och bin

Det blev egentligen en alldeles för lång rubrik, men den stämmer nästan bra.

Går hela sommaren ut på att man i skräck ska behöva fly från getingarna och myggen? Getingar är bland det värsta jag vet och får verkligen panik när dom kommer inomhus!!!

Igår åt vi först middag hos Björns föräldrar och sedan cyklade vi in till stan för att gå till hamnfesten.. Dock var det hru segt som helst dör och inte alls lika bra som tidigare..
Ska in ikväll också och se på rix fm festivalen. Ikväll blir vi lite fler folk så om det skulle blir tråkigt skulle jag och Emma gå och sätta oss i öltältet, haha!

Hann ju faktiskt under gårdagen träffa Linda som jag troligtvis inte ser igen förrän i augusti.!

Det är sjukt egentligen hur mycket tankar jag har lust att förmedla till bloggen, men jämt när jag sätter mig här så har jag skrivtorka... Det blir nog ingen blondinbella av mig iaf! Haha!

Här får ni en bra låt ist:

http://www.youtube.com/watch?v=rqe3hCNg9v8


ursäkta mig...

Ja ni får ursäka mig för mig för min dåliga uppdatering, men det är svårt när man bara jobbar hela tiden eller hittar på annat.
På senaste tid har jag jobbat, varit hos min häst och varit med min pojkvän.

Midsommar blev faktiskt helt okej, firade den med Björn, Emma och några av Björns kompisar, grillade först, väldigt gott(!) och åkte sedan ut en sväng till ön och tittade på fulla människor.. haha!
Blev en rätt tidig kväll för jag är så trött hela tiden.. Börjar nog bli gammal.


Ska faktiskt nu ta och gå och äta kladdkaka och sen sova! Jobb imorgon och sedan ska jag tävla med Bosse :)

Här är min drömbil:
http://www.blocket.se/malmo/Exkl_Chevrolet_Corvette_mappad_till_440hk_21857083.htm?ca=1_14&w=3


cool annonser

Hittade dessa coola bilder på http://www.hongkiat.com/blog/70-creative-advertisements-that-makes-you-look-twice/












Ashäftiga! Eller hur?

live and let die

Jag skrattar nästan så mycket att jag får ont i magen.
Min dag har sugit totalt.. nästan hela dagen...

Vaknade upp hos Björn, extra tidigt t.o.m för att kunna ta bussen in till stan vid halv åtta. Börjar ju nämnligen jobba idag!
För övrigt så gick musik-spöket igång igen idag vid halv sju.. Fattar verkligen inte vad det är!!

Gick ner till bussen och väntade.. och väntade... och väntade. Ingen buss kom så jag började gå in mot stan.
Då började det såklart regna och jag gick i foppatofflor! Haha!!
Regnade hela vägen ner till stan, sedan slutade det, fick dock reda på att mamma och dom var seg så jag fick gå upp mot Järven också. Då började det SPÖ-regna! Jag tappade humöret till 0!
Fick dock skjuts sista biten men kom ca 10min sent till jobbet.

Nästa problem: Vi ska åka till Frankrike och bestämde igår när vi skulle åka.. det var bara att jag kom på att dagen vi skulle komma hem var den dagen jag hade teori-provet på körskolan (har inte fått något tidigare) och jag insåg då hur jag måste boka om ALLT för att få det att funka. Tack och lov hade min pappa inte bokat biljetterna så vi styrde om allt och åker en vecka tidigare. Är borta från den 21-28 juli och längtar nu ass hell(!) så mitt liv lös upp igen!

Sedan nu på kvällen så lagade jag maten (plättar) och åkte sedan ut till stallet. Det roligare nu såhär i efterhand är att Björn var här och åt tidigare och när vi sedan var inne på mitt rum tog jag hans nycklar och la dom under kudden (han visste det mycket väl), men vi glömde dock ta bort dom därifrån så han ringde nu och stod utanför sin lägenhetsdörr och kunde inte komma in.

Jag skrattade tills jag slog huvudet i databordet och dog.

jag borde pensioneras

Usch, idag har jag sovit allt för länge. Till halv ett drog jag på. Sen ringde min mamma men jag tryckte bara på ljudlös och vilade en stund till.

Har lyckats se klart två filmer som vi började se igår, "Alive" och "Jumanji" (mer om dom sen kanske), och ätit en tallrik med flingor. Jag har dessutom försökt ringa min mamma 10gg utan svar eftersom vi ville äta hemma hos henne, men eftersom hon inte svarar så ska jag och Björn gå ut och äta istället. Vet inte riktigt vart, men jag hoppas det inte blir subway bara.. Haha!


gårkvällen

Gaaah, mina ögon blöder fortfarande från igår. Haha
Jag och Emma bestämde oss för filmkväll tillsammans med Björn och Martin, Camilla tittade även förbi i väntan på att dom skulle plocka upp Tobbe.
Allt slutade med att Martin, Björn och Camilla sov och jag och Emma såg ensamma klart på Sex and the City filmen. Det sved i ögonen och vi nästan fick kämpa för att överleva!

Efter ett tag vaknade Martin och Camilla upp iaf och vi fick vänta till 3 innan Tobbe äntligen skulle hem så vi alla kunde sova.

Jag hatar när man kommer till den där gränsen när man inte kan sova för att man är FÖR trött, det är som att kroppen inte kan acceptera att den äntligen får slappna av... Haha.


Tack för igår iaf (:

i was the problem

Haha, jag lyckades avinstallera ljudet på min dator i förtvilan om att det där jävla C: var fullt!

Men jag fixade det.



Frukost vore bra

whats the problem?

Japp, vaken med tuppen var jag nästan... Klev upp vid halv tio och började städa ihop efter klassfesten.
Bakis? Nix.
Riktigt trevlig fest blev det, synd bara att slutet inte blev så topp, men man kan inte få allt alla gånger.
Måste säga att våran klass är nog den bästa som finns.
Under gårdagen var nog Tobbes tal det bästa, om hur mycket han älskade våran klass. För det stämde allt ihop.

Sen har vi nog alla än en gång intalat oss att "Sprit löser inga problem", men det lär vara bortglömt till nästa gång.
Haha.

Jag orkar inte panta..

it's good shit

Britta är en jävla svikare som inte kom på våran dejt...
Vi skulle träffas klockan 8 här imorse och städa ur skåpen tillsammans.... tror ni hon kom?
Nej...  Så jag har städat mitt skåp själv.
Det konstiga är att jag inte är här själv av alla mp2:or, Oskar, Daniel och Jonte är också här i kretsarna.. Dom tittar på en sjuk film som jag inte har vidare intresse för trots att den verkade.. sjuk...

Känner starkt för att gå hem till pappa nu, vi har brännbollsturnering senare, dock ska jag inte vara med för jag har så jävla ont i knäna, halsen, huvudet och överallt.. är riktigt jävla förskyld! -.-
Hoppas dock jag orkar dra mig ner dit, lite senare än dom andra kanske, kan ju inte riktigt skrika, för då har jag nog ingen röst till klassfesten ikväll. Fan jag måste ju städa.

Det är skitväder ute också. Tack för det, man ser ju fram imot sommarlovet nu.

bad

Det är illa om det blir såhär...


it's true


i love him

stress

Jag känner all stress som kommer nu på slutet av terminen, det gör den alltid, men det är bara en massa betygsnack kvar i skolan så det känns skönt, ska redovisa svenskan också bara.
Dock har jag gått och dragit på mig ögonfluss.. INTE NAJS! Vaknade 2gånger i natt över att jag inte kunde öppna ögonen.. mums... Gick till skolan och gjorde historian idag, sedan hem igen och har sovit hela eftermiddagen. Är nog inte så fräsch, så försöker hålla mig undan.

Har dessutom sjukt mycket annat att göra nu till helgen och är nästan inte alls peppad, vilket är väldigt drygt...
Längtar tills allt är över och man bara kan dra en lång djup suck, släppa hästarna på bete och välkomna sommaren.


i don't

Vart tog du vägen?

Ibland vet jag inte.

Du är så.... oförstårlig

man vet att man är trött när...

- man tror att sin mamma sitter med i u-sek.
- man tar ut en halstablett och stoppar in pappret, inte tabletten i munnen.
- man glömmer bort vad man ska skriva.


don't go that way

Skärp dig nu.
Ta reda på ditt liv.


.. innan den är för sent.

YES!

NORMANDIE - HERE WE COME AGAIN! :D

Ska till Frankrike med Pappa, Irene, Bea och Älsklingen i sommar :)
Hela vecka 31! Kommer bli greeaaate :)


onsdag.

Sitter på jobbet nu, har varit här i cirska en timme nu.
Gör egentligen ingenting.

Ute regnar det.
Dom andra sitter och fikar.

Jag har nog världens tråkigast jobb.

Jag promenerade fram och tillbaka till högland med Mark idag för att hämta min väska på älsklingen jobb.
Det var fett varmt.

Nu ska jag jobba.
Typ.

superhuman

You changed my whole life
Don't know what your doing to me with your love
I'm feeling all superhuman.
You did this to me a superhuman heart beats in me
Nothing can stop me here with you

It's not a bird, not a plane
 It's my heart and it's going, gone away
My only weakness is you
Only reason is you
Every minute with you I can feel like I can do anything
 I'm Going going, gone away love


- baby<3



-

less.


idiotiskt

Jag förstår mig helt klart inte på dom människorna som tycker om att sola.
Dom är helt klart störda i huvudet, för ingen vettig människa kan ju tycka om att sitta ute i 30graders värme och "steka".
Är man då normal börjar man svettas, och svettas är så jävla äckligt.

Jag solade idag och efter 20min gav jag upp, jag går hellre runt blek i sommar än försöker på mig något som en s.k "bränna".



RSS 2.0