i can't take it anymore

Nu mår jag sådär äckligt dåligt igen. Jag har haft den där jävla ångesten i flera dagar nu, kan den inte bara försvinna? Jag vet fan inte ens hur jag ska tänka för att bli av med den, det förföljer mig och bränner sig in i skinnet, borrar sig in i hjärnan och äter upp mig innifrån, jag orkar snart inte mer.
Ångesten över honom! Kan det inte bara slut, det blir aldrig mer igen! Jag önskar jag kunde få allt ogjort, att jag aldrig träffat honom, aldrig skrivit till honom. Äcklig och utnyttjad, det är så jag känner mig! Fan ta allt detta!
Jag vet inte varför jag har denna ångest om det är över att han är sur, eller över att jag ser deras äckligt lyckliga kärlek, fan - dö hela jävla högen, bara dö, för jag orkar inte mer...

och jag önskar, att nån gång, du får se detta, så du kan förstå hur dåligt du får mig att må.
image49


"i wish I didn't miss you anymore"

/grassmonkey


you are everything to me

you are everything to me

Jag bloggar allt mer sällan här, det kan beror på att det mer känns som en "känslo" blogg och just nu är allt ganska bra, jag tänker inte alls på det lika mycket längre, nästan inte alls om jag ska vara ärlig. Jag orkar dessutom inte med kärlek längre, det innbär ändå problem, men visst det är mysigt ibland, det säger jag inget om.

Jag håller föressten på att lära mig något nytt, att ta avstånd, han skriver rätt ofta, men vi har verkligen ingenting att prata om längre, det känns bara stelt, det sista jag hörde var "Vad skulle det där leda till? Om du inte har nått att säga behöver du inte skriva hela tiden", då gav jag upp och sa att det räcker, för varför ska jag anstränga mig, när han inte göra det, jag började fråga mig saker och efter ett tag glömde jag nästan bort honom, när jag hade tänkt skriva så glömmde jag bort det och det kändes som en seger för mig, men sedan tog han upp kontakten igen och det känns lika stelt som innan...

Den andra, eller egentligen, han jag hatar - samtidigt som jag saknar, har nog tagit vatten över huvudet, jag känner verkligen inte honom längre och vet inte hur han tänker! Jag försökte vara artig och säga hej, tillbaka fick jag " Jag vill inte prata med dig, jag hör av mig när jag vill prata med dig igen -.-".
Det skrek smärta, men samtidigt - FINE, jag hoppas vi aldrig hörs igen, men det är falskt.
Jag pratade med Jenny senare och hon undrade vad jag hade gjort honom, ingenting faktiskt kom jag på, och det är egentligen jag som borde vara sur, inte tvärtom.. Jag förlorar alltid...

you were everything to me

/grassmonkey
image48

let me out

Less och arg, det är det som bäst på mig just nu!
Jag blev sviken IGEN och jag orkar verkligen inte med det just nu, hur i helvete jag ska jag kunna prata i huvudtaget om vad JAG känner, när jag så fort säger något om MIG blir självisk? Det är jävligt svårt kan jag säga, för i hans huvud är jag självisk och martyr, men hur ska man kunna prata flera gånger, utan att säga något OM sig själv?
Försök själv så kan ni ju se hur lätt det är!

"Fuck you, fuck you, fuck you
And all we've been through
I said leave it, leave it, leave it
There's nothing in you"

/grassmonkey

image47

RSS 2.0