yran

Idag blir det till att sticka till östersund och yran, eller vi ska egentligen bara gå på lördag, men åker ner idag.
Det blir nog fest och ös i tre dagar, och det lär ju sluta bra.. hehe....

Måste dock först ner till körskolan nu, har ju teoriprovet snart. AND I WILL SUCK!








Jag kommer aldrig få körkortet.

tut a la france

Haha har ingen aning vad jag menar min rubrik, men jag är hemma iaf! Det kanske är det jag vill ha sagt?

Borde egentligen dra en snabb resume men orkar inte riktigt just nu och har dessutom inga bilder här.
Sitter dessutom och läser igen 179st(!!!) olästa blogginlägg, haha, jag är NÖRD!

Ska sedan äta god mat hos mamma och sedan blir det ompackning, ska sticka till Östersund och storsjöyran imorgon!! :D

Jag saknar dock min häst :((


france

So long sweden god day france!


På onsdag återser jag älskade Hermanville, Normandie, verkar inte bli kanon väder, men iår har jag kärleken med mig så det blir nog mys iaf! Kommer fota som en idiot som vanligt.

Au Revoir läsare! :)

nothing

Less och seg i kolan det är vad jag är.
Har suttit på körskolan i TRE timmar och innan det hade jag en körlektion. Det började som vanligt dåligt och slutade bra. Haha mitt körkort kommer aldrig hamna i min hand, jag suger verkligen! :)

Nej jag orkar nog inte sitta och beklaga mig här mycket längre.

FÖR JAG STICKER TILL FRANKRIKE IMORGON! :)


So long suckers!

i hate money

Harj ust nu suttit och kollat över hur min ekonomi ska klara sig dom här sista veckorna. Måste egentligen bara ha pengar till Frankrike, Storsjöyran och körkortet och jag tror ju lätt att jag klarar mig. Kommer nog dessutom jobba 4a dagar till innen skolan börjar.

Vill verkligen ha mitt jävla körkort nu nu nu. Kommer säkert faila... Skulle inte förvåna mig.

Nej nu ska jag ta och städa lite i lägenheten här, har ju hjälpt till att grisa ner.. lika bra att hjälpa till att städa upp.


with the wind

En snabb bloggning får det blir!

Var ute och lekte rövare med Julia, Britta och Josef igår, haha riktigt najs och jag är fett avis på Josefs bil!!!!!! Men jag skulle få provköra den sen! :) BMW 318! Ge mig!
Kul att alla dampade för att jag har börjat snacka bil... Vet inte riktigt vad det beror på..


Fulaste citatet:
Var nere vid Hemköp-parkeringen brevid Max och vi ska stanna för jag ska snacka med Sandra. Jag sitter fram brevid Josef och Julia och Britta bak.
Britta: Veva ner rutan och säg att det är din nya pojkvän!
Jag: ALDRIG I LIVET!
Josef: Va fan!?!?

Idag så har jag varit och hoppat hästen, gick riktigt riktigt bra och är grymt taggad inför helgen :)

late update

Ja, jag har ju inte riktigt skrivit på några dagar nu, men har latat mig, eller var isolerad. Det beror på hur man ser på det.

Klassfesten i lördags var riktigt jävla ös, så jäkla kul och jag älskar hela min kära klass, varenda en! Så sjukt underbara är ni allihopa!

På söndagen vaknade jag upp och var som vanligt inte bakis (skönt) och for sedan ut med Björn och hans familj till deras stuga. Satt i solen hela dagen och läste tidningar, sedan åkte vi förbi Bosse mannen på vägen hem.

Även på måndagen åkte vi till stugan i Kornsjö, denna dag fick jag iaf hjälpa till lite mer, måla och hålla i plankor medans dom brädslog och jag lyckades även framstå som smart!
Efter det åkte vi till betet och jag tvingade min allergiska pojkvän att testa rida min häst. Dom var så söta så! Och det gick faktiskt rätt bra och Björn ville testa fler gånger - haha! Sedan red jag ut med Rebecka, och hon sov även över här - naaajs :)

Nu idag så har vi varit ute på betet nästan hela eftermiddagen och fotat med Pennan, förhoppningsvis blev det najsiga bilder!

Nu ska jag dra mig till att rensa lite bilder.
Tjing




klassferre

Ikväll är det klassfest, eller alla är nog där, men jag och Britta kommer lite senare.

Jag käner mig som en gammal jävla kärring som inte orkar göra något längre, orkar inte festa eller springa runt och vara galen, men Britta övertalade mig faktiskt idag så jag ska sparka mig i arslet och vara social... om jag kommer ihåg hur man är det!?



Nu ska jag hoppa i duschen.

förbannat

Ibland är ju livet allt för härligt.

Gick ju som sagt ner till körskolan i ÖSREGNET (märkte förövrigt att mina skor tar in vatten) och när jag väl kom fram till körskolan så fanns det en lapp där det kort och gott stod: Vi har stängt Fredagen den 10/7!

Jag funderade då allvarligt talat på att sparka in dörren och sedan gråta, men skulle nog inte få komma tillbaka då och kan inte få något körkort(?), så jag lät bli och fortsatte att promenera i regnet upp till pappa. Där strejkade jag genom att ligga i sängen och läsa en tidning tills Björn ringde. Han skulle komma och hämta mig.. för typ... 1,5h sen, men han har fortfarande inte visat sig.

Men det gör inte så mycket, då slipper jag mina dyblöta byxor.... fast jag är å andra sidan döhungrig...

nöjd

Nu har jag städat hela lägenheten, förutom att ha dammsugit (något måste ju ägaren till lägenheten göra, right?)
samt duschat, så nu ska jag spela lite GH, annars ser det inte bättre ut än att jag måste ta ett (förhoppningsvis helt) paraply och gå till körskolan, nu när det än en gång spöregnar. Fyyy fan...



i'm loosing it

Förbannade helvete till regn! Kan det inte bara sluta!! Det har ju regnat konstant nu sedan fem igår kväll och jag håller verkligen på tappa tålamodet.

Till körskolan skulle jag behöva gå också.. Men vem fan vill cykla i regnet?
Lägenheten ser jävligt sliten ut här också, blir nog till att städa upp lite och sedan att röra på sig. Måste förbi papi också och hämta mobil-laddaren.. Kul..




Jag vill inte gå! Jag vill cykla!!


sommartider hej.. hej?

Fan vad less jag är på regnet just nu! Det kan ju verkligen... dra till.. kanada eller något...

Gårkvällen spenderade med Emma, Martin och Björn. Emma färgade mitt hår (det skulle bli blont.. det är.. ljusbrunt?) sedan åkte vi och hämtade mitt Xbox hos pappa och spelade GH i nån timme innan Björn körde hem dom.

Idag har jag sovit, spelat lite GH och nu faktiskt varit och tränat med hästen på ridskolan och det gick riktigt, riktigt bra :)
Ska nu ut och övningsköra med mamma, bara äta lite först.. Känns som jag kört för lite nu på slutet, måste plugga teori imorgon också.
Vi ska dessutom åka till Umeå imorgon och gå på stan och se på bio med Emma och Martin, Ice Age 3D ska det blir och väldigt najs :)

Dö regn - dö.

semster

Ja första dagen på semestern här då.
Har sovit en bra bit in på dagen eftersom jag var vaken under natten och hostade lungorna av mig som jag alltid gör när jag är sjuk.
Ska snart dra på stan med Brittz men hon är seeeeg.

Den jävel som tog solen ger tillbaka den NU!!!

man in the mirror

Yeees, sitter här och lyssnar på Michael Jackson musik. Det är ju alltid najs att typ, hedra honom.
Han som dessutom verkar ska bli begravd utan hjärna(?)...

Känner mig lat, ska ta tag i det genom att städa rummet samt duscha. Blir snart middag, baby ska hit, sedan ska vi fixa mammas bil.
Ja det fick bli ett kort inlägg.


alive

Yes, trots att jag funderade stark på självmorde tidigare idag så lever jag än.
Har nu sovit, käkat smärtstillande och sedan fått åtit subway med älsklingen! Vi åkte sedan och handlade och nu står han i duschen medans jag sitter här. Vi ska snart umgås med Camilla och Tobbe, sedan ska jag åka hem och sova, för imorgon blir det Per-träning med bästaste Bosse!

Jag känner att mitt liv är väldigt, väldigt intressant....


Cool tatuering va?


what should i say

Jag är less, arg, glad och förbannad, allt på samma gång.

Åkte iväg till s-vall idag för att Maria skulle tävla Bo. Mådde dåligt redan i morse men tänkte att det skulle gå över.
Det gjorde det fan inte. När vi fick veta att det var så lång tid innan hennes nästa klass skulle starta (1,5h!) åkte vi till Max i Birsta och käka och då mådde jag riktigt piss... Tack och lov var pappa på väg hem från sthlm och passerad precis s-vall så jag stack ifrån allt och åkte hem. Mådde så jävla illa, eller snarare MÅR så jävla illa.

Ska ta en tablett nu och sedan gå och lägga mig.

Kul att dom inte fixar till när bokstäver flyger ut på dressyrbanan och att dom har pauser hela tiden.

Jag hatar dressyr. Nej.. jag hatar sundsvall.

my story

Idag känner jag för att ta upp tre saker som jag faktiskt irriterar mig på.

1. Vädret.
Idag har det såklart varit jättefint väder och vi bestämde att vi skulle åka och bada. Nu är det så att det är dags för mig att sluta och hur ser himlen ut nu? Grå, mulen och trist. NEJ FY FAN.
Dessutom är imorgon min sista dag innan semestern. Hur ser vädret ut för nästa vecka? Jo regn och mulet och 16+ grader. Vet ni hur arg jag är? Jag ska minsann sova hela första veckan på semester.. och sen kanske aldrig mer vakna upp.

2. Arbetstider.
Åååh vad jag blir less på alla som gnäller över deras arbetstider. Dom jobbar kanske, hmm.. 4h(?) per dag och tycker "såå" synd om sig själv. - Hej jag jobbar 8h per dag, (plus övertid ibland) GIVE UP! Det är då fan inte synd om er..

3. Michael Jackson
Ja, att jag nämnde honom i bloggen, men hans död tycker jag är riktigt tragisk. Dessutom när han skulle visas upp på Neverland. Han ville inte själv visas upp efter hans död! Tack och lov så blir det inte av, men ändå! Tänk på allt som skrivs och läggs ut om honom nu, testamente, privata bilder, ALLT! Låt mannen vila i frid för fan!


idioti

Usch, den här dagen började verkligen inte bra.. Jag försov mig en hel timme, men var på jobbet inom en kvar iaf, så jag hade tur, sedan har faktiskt dagen bara rullat på, har en hel den saker att göra idag, så den lär vara över snabbt - och det tackar jag för.
Ska ut och rida med Rebecka senare under dagen, det ska bli härligt, speciellt om vädret håller sig.

På tal om hästar.. läs här; http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5454906.ab

RSS 2.0