the world we live in

Vi lever i en värld där vi ständigt är under presentationskrav, ångest och måsten. Men vi har bara oss själva att skylla på för allt som händer.
Visst, vi tror nog innest inne alla på ödet och var det ska tillföra oss, men om vi tänker efter så när vi väl ligger där på dödsbädden, är vi så ensama man bara kan bli.
Folk kommer gå runt oss och sörja innan vi ens har dött istället för att njuta av den tiden vi har kvar.

Men tänkt då att det är vårat humör som styr allt och den som styr över hur vi ska må, det är också vi själva.
Den dagen vi är som surast, grinigast eller mest hatisk mot världen så är det bara vi som kan ändra på det.
Vi kommer säkert inse att dom mintuerna vi surade över att datorn inte startade nog snabbt eller att maten brändes vid, det är sådana ögonblick vi kommer att tänka på att dom var helt onödiga.

Men jag tror även att vi människor behöver få ha utlopp för våra känslor om vi vill känna oss nere, sura eller deprimerade en dag så måste vi få ha såna dagar också, vi kan inte räkna med att vi ska leva i en glädje i all evighet.

Det kanske är som en forskare sa: Vi människor kan bara vara lyckliga i 3månader, sedan måste vi börja om.

Men om det är så, så ska jag banne mig vara glad i mina tre månader.


this is a good day

Jag är äckligt trött, sliskigt hungrig och har ingen motivation till att skriva klart tala och presentera som jag ska redovisa imorgon. Men har inte mycket kvar nu så det känns ändå lugnt.

Imorgon har jag körlektion igen, var ett tag sen nu, tror att körkortet inte längre är så långt bort, gick jättebra att köra både igår och idag. Lite mer parkeringsträning hoppas jag det dock blir imorgon..

Glömde ju berätta att jag har en extremt söt pojkvän. När han kom hem från sm fick jag blommor av honom, rosor och allt. Det roliga var att dom var i plast! Men vaddå då håller dom iaf :)

Nu kanske jag borde gå och laga mig middag och sedan sätta mig med talet.
Klev upp fem imorse och sov sedan en stund mellan halv två och fyra innan jag åkte ut och var med på en lektion för utbildningens skull.

Det skulle dock vara najs att sova nu också.





seg dag

Guuud vilken seg dag det är idag.
Springer bara runt och är allmänt sliten och vill sova men orkar inte.
Har nyss fått i mig lite middag iaf och den satt rätt fint kan jag meddela er. Lasange och allt - MUMS!

Väntar nu bara på min pojkvän, han ska få käka här sedan ska vi åka och köpa slisk och sedan mysa heeeeeeela kvällen, känns väl behövligt!


yesterday

Det blev en lång kväll igår..

Vi började iaf med förfest hos min far och det var en väldigt rolig syn då nästan alla satt och spelade need for speed, haha!
Sedan drog vi ner till liquid vid tolv ungefär. Där var det helt dött så efter ca 20min stack vi till framnäs där det defenitivt var mycket mer folk. Vi satt och snackade där i säkert nån timme innan vi drog på efterfrest lääääängst upp i sörliden.
Där blev det inte mycket mer livat utan vissa ville sova så jag och Britz skulle först slagga där, men sedan fick vi nys om en annan fest så vi stack dit.
Vi var först väldigt pigga på vägen dit, men när vi väl var framme var vi aströtta och det var bara 3pers kvar där höhö, så vi satt och snackade tills klockan blev halv fem och då började vi dra oss hemåt, vilket var långt och helvete för vi var nästan borta i järved....

Sedan blev det till att sova sex timmar och sedan upp till stallet och vara speaker...

Ska nu ta och sova lite och sedan kommer äntligen min älskling hem så jag ska pussa sönder honom :)

Tack för igår folket!


tatto

Bild för alla er nyfikna :)


dancing in the moonlight

Vet ni hur äckligt trött jag är?
Jag har inte varit vaken så här länge på typ flera månader nästan, eller jo förra helgen då jag låg på sjukhus, men det är inte riktigt samma sak!
Bara för att min pojkvän åker från staden i fyra dagar drar jag genast igång och leker rövare.

Detta har gjort idag;

* Tatuerat mig (min pappa kommer göra mig arvlös)
* Gått på örnexpo
* Letar upp Keeken i Österbillsjö med Britta
* Lekt tjuv och polis
*Sett film
*Suttit uppe alldeles för länge


Så kan det gå alltså!

Ska snart lägga ut en bild på tatueringen, så fort jag får chansen. Min pappa vet inte om det än, men han kommer flyga i taket, speciellt eftersom jag skrev ut det på facebook... måste nog ta bort det ändå, börjar bli nervös!


move you

Mitt knä gör äckligt ont idag :)
Har precis solat lite, ska duscha nu och sen måste jag hitta på något att laga mat med eftersom min kära pojkvän tyckte att jag kunde bjuda på maten idag. Dock slutar det alltid med att det är han som lagar den, för jag suger på det....

Känner på mig att jag kommer svimma snart, det är inte bra, men så går det när jag inte ätit något. Dock har jag ingen aning vad jag kan äta.

Nej nu ska jag väl antagligen gå och svimma i duschen och trycka mitt knä ur led samtidigt, det låter väl toppen? :)


it's not so clear

Sitter nu på skolan, första timmen. Lyssnar på musik och kollar runt på internet.
Det finns ingen lärare i närheten ens. Inte någon som tagit närvaro eller liknande.
Man undrar ibland hur bra det här är.

Jag ska nog ta och titta på desperat housewifes istället.

Men nu kom ju lärare, ha synd för mig.




här finns ingenting att klaga på.


i ett övergivet hus

Det känns som det är dags att blogga lite igen. Det går rätt segt med det faktiskt, men nu när det är så fint väder har man bättre saker för sig. Som att hoppa runt på stan med kryckor t.ex!

Tordag drog vi ner till sthlm. Det hela var lite komiskt eftersom vi pratade om vem som skulle försova sig då bussen gick 04.55. JAG var den som försov mig. Eller rättare sagt så ringde aldrig min mobil. Dock ringde Björns mobil vid 5 och han körde mig hela vägen till flygplatsen. Helt sjukt hur snäll han var. Jag anlände strax efter dom andra och vi tog flyget mot huvudstaden.
Väl där nere gick fick vi gå till vandrarhemmet och lämna väskorna i ett bagagerum (vi fick alltså inte checka in än), sedan drog vi för att göra stan. Jag och Britta drog runt och började på Punkt shop and so on.
Sedan samlades vi för att göra ett besök på riksdagen. Det var helt okej, trots att våran gudie var helt störd. Därefter fick vi äntligen checka in på vandrarhemmet. Alla fräschade upp sig lite sen stack vi på middag och åt mongolisk barbeque, det var najs.
Sedan var vi några från klassen som stack på till grönan. Vi åkte sjukt mycket, bla Insane och jag och Jenny åkte Tilt. Det är det värsta jag gjort...

Fredag så började vi med frukost sedan åkte vi till aftonbladets media center. Det var helt sjukt kul, vi fick sitta vid datorer och skulle ta reda på ledtrådar om ett mord (påhittat ofc) sedan fick vi som gick rörlig bild göra ett inslag för webbtv och grafikerna fick göra framsidor till en tidning.
Sedan käkade vi lunch och begav oss till gamla stan och åt ben and jerry glass. Sedan stekte vi lite i hamnen och stack sedan till SVT för att se inspelningen av Parlamentet.
Det var helt sjukt kul och vi lyckades t.o.m sitta på första raden. Fick skratta i en timme!
Sedan stack några av oss tjejerna i klassen och käkade pizza i vasastan. Det var riktigt mysigt.
Vi åkte sedan tillbaka till vandrarhemmet och skulle byta om för att göra oss klar till en utekväll.
Det var dock där mina planer slutade då mitt ett av mina kära knän fick för sig att hoppa ur led. Mycket mysigt.
Det blev ambulans till karolinska och stannade där från 22.10 och återvände till vandrarhemmet 03.00, hoppandes på kryckor.

Lördag åkte vi hem, först fikade vi dock på stan och jag fick hoppa lite upp och ner på drottninggatan. Det var rätt drygt och jag längtade verkligen hem.
Vi åkte tåg hem och sista biten buss. Det var nog den bästa, då jag, Linda, Jonte och Daniel hade världens härligaste samtalsämnen.
Sedan hämtade min älskling upp mig på busstation i världens fulaste frisyr.

Det jag lärde mig mest av den här resan är att sthlm:are visst bryr sig om andra. Dom flyttar ju iaf sig när man hoppar fram på kryckor.


delade åsikter

Hemma från stockholm nu. Blev upphämtad av min pojke vid bussen och jag fick en riktigt chock. Han hade världens fulaste frisyr....
Dom hade testan lite olika som dom ska ha på SM nästa helg då han visst ska spela nörd.
Jag skämdes nästan.
Vi åkte hem till hans föräldrar för att han skulle kunna fixa lite och sedan handlade vi (det var inte det roligaste när man går på kryckor, mer om det senare).
Sedan hem till min far, kollade lite halvt på tv och jag ville mest sova, satt vid datorn en stund medans han duschade, sedan vågade även jag mig in i duschen trots att jag var livrädd för att jag skulle halka.. Men jag överlevde!
Sedan myste vi lite och såg på twilight, dock somnade jag i samma stund som lampan släktes. Men det är fan då bra skönt att vara hemma!


best


BÄST!

Stockholm imorgon.

vote!

RÖSTA!

Skriv siffran på den du tycker är sötast!


(klicka på bilden)

ska det vara så?

Har verkligen ingenting om att blogga om för tillfället.
En ganska soft dag har det varit.

Snart idrott, sedan slutar vi. Ska ner på stan och vara med i en intervju sedan ska jag på lundbergs. Det blir najs.



Cause i don't care

Jag som från början var upprörd. Har nu lagt allt bakom mig.
Jag bryr mig inte alls. Faktiskt inte det minsta. För inget kan ta mig ner nu.

Jag tänker sluta bry mig.

sådetså
http://www.skolverket.se/sb/d/1442#listAnchor7281


ig för fan

IG på hela historia A.

Det är najs!

nyyyyyyy

Ny header. Enjoy.


not even a little bit

Vill ni veta en sak?
Jag är så jävla less på allt och alla just nu. Precis denna minut, denna sekund.
Jag är less på alla som hela tiden tycker synd om sig själv, jag är less på alla det går bra för. Jag är less på alla som lever sitt jävla liv.

Jag borde själv tagga ner, men det har jag inte tid med. Att leva i en ständig ångest för att jag inte hinner med allt.
Men det gör inget, för jag är nöjd. Och jag är less på alla som klagar, därför klagar jag själv. Då blir ju allt mycket enklare och mer rättvist.

Jag vill bara få en spark i baken och sätta igång, för så här fungerar det inte.
Men hur ska jag få det att fungera när allt bara krackelerar.
Det är så mycket jag ser fram imot, men just í denna minut ser jag ingenting.



fuck it.

no more

Ingen hultsfred.

IT SUCKS!

no crazy faces

Igår såg jag verkligen världs coolast unge.
Jag och Björn hade varit hos hans faster. En av hans kusiner fyllde år.
När vi då skulle hem cyklade en liten tjej på en rosa cykel, kanske i 4-5år ålder. Hon vinglade först runt lite, så Björn körde riktigt långsamt, när tjejen sedan fick syn på cykel vände hon och trampade på i världens ilfart. När hon sedan kom till några gupp hoppade hon med cykeln, hela två gånger. Precis som ett proffs. Sedan körde hon på gruset och gjorde en snygg bromssträcka, vände sig om och kollade in spåret och tittade sedan på oss i bilen.
Vi satt nästan bara och gapade och glodde på henne. Haha snacka om ägda.



Denna dag har flytit på. Nästan iaf.
Skola, körskola och sedan stallet.

Fatta hur mycket jag dampade sönder idag när jag körde. På körskolan gick det riktigt BAJS. Jag suger alltid när jag kör där.
När jag sedan fick köra ifrån stan, mitt i rusningstrafiken och allt, gick det asbra. Trånga gator, mycket bilar. Inget rullande bakåt, inga kärringstop, inga olyckor, inga dumma saker. Hur mycket damp får man inte då?
Mitt körkort är längre bort än i Kina nu. Det är nog på månen. Jag kommer aldrig lyckas.

Imorgon blir det skola, körskola, brux och sedan älsklingen och en massa plugg.

Jag bjuder på en av dom fulaste bilderna som exiterar på min älskade häst.



my love


the greatest

Tänk om man hade

Mer tid så man kunde dirva en såndär framgångsrik blogg som gör att alla hatar en.
Vissa bloggar läser man bara för att dessa tjejer (mestadels tjejer) är så förjävligt dumma i huvudet. Jag undrar hur dom kommer vara när dom är 30år gammal och kollar tillbaka på sitt patetiska liv...
Sen har jag börjat inse att ALLA härmar fan alla nu för tiden. Varför kan ingen komma på något eget?

Jävla plagat.


i promise

jag ska göra en ny design. Jag lovar och svär!
och mer bilder borde också få komma fram...


close to death

Det kom en en humla.






... jag tror jag slutade andas för ett ögonblick.

a lot

Ja nu har det hänt mycket sen jag skrev sist. Orkar egentligen inte dra någon resumé...

I helgen har jag umgåtts med Björn och varit ute nästan hela tiden. På fredagen åkte vi till deras stuga i Vik och på lördagen och söndagen så höll vi på lite med hans bil. Gick även en promenad in till stan. Eller han cykla och jag gick.
Jag har även lagat min cykel nu så den ska snart bli insläpad till stan.
På lördagen umgick jag även med Linda, Sandra, Julia, Britta, Emma och Josef. Vi såg film och tjocka oss. "Bring it on" är verkligen en helt UNDERBAR film........ 8)

Sedan verkar det som att Björn har spöken i sin lägenhet. Seriöst jag ljuger inte.
Två gånger har jag hört klar och tydlig julmusik spelats någonstan i lägenheten efter han gått till jobbet. Jag har först trott att det varit grannarna, men idag när han klev upp vid 10 över 5 hörde vi det båda två. Julmusik åter igen.
Det varar bara några sekunder, men det är för klart ljud för att kunna vara hos grannen. Det låter som det kommer från köket.
Fattar ni hur läskigt det är!?
Hoppas det är snälla spöken iaf, just eftersom dom spelar julmusik kanske det är julspöken?

Idag har jag kört en lektion på körskolan också, hade parkeringsträning. Det gick faktiskt riktigt riktigt bra! :)
Har nästa lektion på onsdag :)

Ska nu dra mig till historiaboken igen. Andra världskriget är ju iaf LITE intressant.
Har även plugg-godis. Jordgubbar och smält choklad. Sug på den ni!

Snart kommer väl även älsklingen hem, jag sitter nämligen ensam i hans spöklägenhet!

Ha så trevligt alla.


som jag hade dig förut




RSS 2.0