saker man vet

Japp, denna vecka har juh snart också gått, jobbigt är det nu när vi har fått börja rensa hemma hos farmor inför flytten, mycket som ska göras, men väldigt roligt att hitta gamla saker.
Har hittat en del fina kläder också.
I helgen blir det tävling i Ånge iallafall, Addis gick juh super i måndags, vilade i tisdags, drog henne till ÖOR igår och hon gick bajs, sen nu har vi flyttat henne till ÖOR för natten och hon blev linlöpt och jag sprang med henne och hoppa lite, vilket hon tyckte var urkul.
Vi åker redan imorgon, ska bli mysigt att komma iväg, älskar tävlingkänslan faktist.

Nästa helg kommer älskling hit, längtar redan som en galning<3

/grassmonkey

image23


hard work

Nu ska vi se om jag kan skriva en riktigt lååång och smaskig blogg.
Egentligen så har jag väl inget riktigt att berätta, men vi ska se vad jag kan dra ur mig.

Jag jobbar mest hela dagarna och sedan på kvällarna är jag ute på bete och jag har börjat fråga mig vart mitt sommarlov tog vägen?
Föressten kan ni väl själv se hur ansträngade mitt jobb är, oftast finns det ju ingenting att göral härom dan hade jag t.o.m så tråkigt att jag gick runt och kollade vem som hade skönast stol.. Dag vann.
Min pappa har köpt en brygga för en massa pengar och satt och snackade om den idag på fikat, men senast igår hade han inte råd att slänga ut några fjuttiga tusenlappa på en kamera. Nej han valde en brygga för dryga 12.000:- ist, tack far jag kunde ha köpt en halv häst för dom pengarna. Iallafall har jag tänkt gå och gulla lite och se om Järven inte vill sponsra mig och Maria när vi tävlar, transporten ska iallfall snart göras om med Järven loggan.
Som sagt, i övrigt har jag nästan inte hunnit göra något, badat har jag inte heller än gjort, trots att jag hade tänk göra det två gånger samma dag, men då blev jag sjuk istället.

Landsjöritten har jag hunnit med också, det blev jag och Rebecka som for iväg på den, egentligen skulle Rebecka inte kunna, men vi fixade så hon kunde åka med oss och Addis och Ompan blev riktigt bra kompisar.
Det var nog bland det roligaste jag gjort och jag kunde juh känna vilken kompis anda det blev mellan häst och ryttare, helt otroligt!

Midsommar, då det egentligen man borde ha varit ute och fjortisfull, spenderades istället nere i Axmarby med min älskling och det är nog det bästa jag varit med om, egentligen så gjorde vi ingenting särskilt, men det var så otroligt fint där att jag gärna flyttar dit och mysigt såklart, det står nog Adde mest för, men hans familj var urgulliga och asroliga!
Bussresan hem var väl inte alls lika rolig men, jag lärde juh mig att jag hade hål i skorna, jag hatar stolar som knekar och även bögar åker buss.

Hemma är jag nu iallafall, trots att den här bloggen inte blev som jag hade tänkt.
Har nyss varit ute och ridit Addis för Annica och det gick riktigt jäkla bra!
Hon gick super, dock blev hon väl trött på slutet så vi gav oss, ska iväg till Ånge nu till helgen, jag ville hellre åka till Gidhunsjö, men blev tvingad till Ånge, p.g.a lagen saknade personer, men jag känner att det spelar inte någon större roll, jag bryr mig ändå inte om det går dåligt, hon kommer har varit igång för fullt i två veckor då, så jag har överseende med henne och vi är juh inte på samma nivå på dom andra med 100.000:- hästar.

Nej nu ska jag lyssna på lite musik och planera in nästa besök till min älskling.

/grassmonkey

image21

sommar

Äntligen människor ! Äntligen !
Nu kan jag konstatera att det är sommar !

Igår var det landsjöritten, jag red med Rebecka och Ompan och nån annan tant och Addis skötte sig exemplariskt.
Vi fick 110p och dom poäng vi inte fick var det helt och hållet mitt fel att vi inte fick.
Hon skötte sig iallafall bäst på hela tävlingsplatsen!

Idag därimot, fick hon sin riktiga belöning, vi körde ut henne och Bella på sommarbete.
Nu ska hon ha det skönt ända tills imorgon - haha!
Därimot så är det hårdträning fram till Gidhunsjö nu den 1/7, debut för sommar säsongen, orkar inte dra ner henne till Ånge, eftersom hon har varit skadad så länge.

Nej nu är det dags att sova.

Godnatt Sverige!

/grassmonkey

image22

sjukt

Men ursch , det är juh bajs att vara sjuk , typ första dagen på första veckans sommarlov och jag är hemma i feber.
Kan det vara mycket bättre?


ÄLSKLING<3

/grassmonkey

image20

fiesta

Platta igåååår, värsta draget efter ett tag, men jag tog det mest lugnt, till vi kom ut därifrån och blev helt psyko - som vanligt!

Snart slut på skolan , ska fira genom att rida till Nyänget med miKKa och rebecka :)

men haha , fan jag orkar inte blogga!

/grassmonkey

image19

bränna

Jag är helt slut, vilken jäkla helg!
I fredags så red jag Adrienne och Junioren , Addis skötte sig rätt bra och vi travade ! !
Junioren var aströg , men hade världens häligaste galopp , dock blev han lite piggare när han upptäckte att vi skulle hoppa ! (40cm) Men han var en riktigt baddare och tog sig över det flera gånger!
På lördagen blev det ingen sovmorgon utan upp och åka ut till Jessika och Vikar i Nordanås , där vi körde Vikar till Bussbyvallen och jag fick gå ponnyridning med honom i FEM timmar , alla ville rida.
Sedan fick jag köra tillbaka honom och trots massa krångel kom vi hem, Vikar tyckte nog att jag var dum i huvudet.
Jag tog sedan min moppe och körde ut till stallet och fotograferade Anna , åkte hem en sväng och sedan tillbaka.
Alla var så duktiga och jag var såååå tävlingssugen vid dagens slut. På kvällen reda jag ut på Addis och hon skötte sig jättebra.
Söndag och ingen sovmorgon där heller , upp vid åtta och åkte hem till Mammut och sen ut till stallet , stod som funktionär heeela dagen , drygt! Duschade Bo och betade honom, han var så nöjd.
Red Addis på kvällen , hon var dyngstark i traven och hade några frispel , men jag vann och hon gick kalas på slutet, har även anmält mig till Landsjöritten ! Haha :)

och inte nog med allt detta.. jag har brännt mig som fan!
plus att jag är klar med ALLT i skolan ! - YES :D

/grassmonkey

image18


RSS 2.0